Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Останаха ми нещата от рождения ден,поне да почерпя
    Нека силата да бъде с нас!
    Suzuki Grand Vitara
    +34 642 91 4154

Коментар

Вкарвай всичко у торбата,зарежи жената и децата и мигом с кафе в ръка на АПЖ се отзови!
      ТЛК-120 Николай Колев
      0898521295

Коментар

Точно тъй.
        Аз ще съм на АПЖ-то още от рано сутрината и ще пия едно кафе вътре в бараката.
        Те май вече я разколачиха,ама нищо.
        Наздраве на всички 4х4 маняци и Лека вечер.
        П.П.Между другото не съм споделил,но навивам един собственик на ЗИЛ-157 да мине един път по нашия терен.
        Смятам,че идеята ми не е лоша-дано се навие човека-уж в скоро време се кани да си прибира ЗИЛ-а от обекта.

Коментар

Дано джуганицата да е след нас че голям зор ще ни даде по обратният ред.
          Що се отнася до бараката... мисля че беше преди година с моят кран. Но все пак, може да пиинеш едно кафенце някъде там!
          ТЛК-120 Николай Колев
          0898521295

Коментар

Кафенцето ще го пийнем Ники,ами май е време да си лягам,че тук вкъщи бая се замъглихме вече.
            Лека вечер.

Коментар

Добро утро приятели,торбата е стегната,но ичкия няма да вземам да знайте,само термус с3в1.Носете си вилици.
              Suzuki Grand Vitara
              +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                Кафенцето ще го пийнем Ники,ами май е време да си лягам,че тук вкъщи бая се замъглихме вече.
                Лека вечер.
                Ох Янко и аз снощи бях на гости на един набор от старата ми махала,едно каберне,едни мезалъци,че със супа топчета завършихме.Малко ми зацапан харддиска ама до 10 ще съм ОК.
                Suzuki Grand Vitara
                +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от РАДО/РАДОСТИН РАДНЕВ Преглед на мнение
                  Ох Янко и аз снощи бях на гости на един набор от старата ми махала,едно каберне,едни мезалъци,че със супа топчета завършихме.Малко ми зацапан харддиска ама до 10 ще съм ОК.
                  Няма страшно Радо и на мен леко ми бучи главата,но като влезем на Бакаджишките коловози всичко ще се нормализира.
                  Айде да се стягаме,че шЕфьорите на Тойотата и Диското не издържат-събудиха ме още в 8ч. да сме тръгвали....

Коментар

Първоначално публикуван от РАДО/РАДОСТИН РАДНЕВ Преглед на мнение
                    Какви гуми ще и слагаш?
                    31/10.5/15 на BF MT KM2

Коментар

Кво става ,завърнахте ли се или сега започвате?
                      Аз имах банкетно мироприятие и за съжаление не можах да се включа.
                      Пуснете някое видео ,че от снимки не става много ясна ситуацията!
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Скоро ще си имаме нов член в групата!
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image-1357469132695-V.jpg
Прегледи:1
Размер:113.8 КБ
ID:5441040

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                          Кво става ,завърнахте ли се или сега започвате?
                          Аз имах банкетно мироприятие и за съжаление не можах да се включа.
                          Пуснете някое видео ,че от снимки не става много ясна ситуацията!
                          Разходката приключи преди броени минути.
                          Равносметката:трасето от около 15км. успяхме да изминем за 7 часа. с цената на доста емоции.
                          Участващи машини:2 Английски "УАЗ-ки",1 Нива,1 Самурай,1 Витара,1 Тойота.
                          Черноземните коловози бяха сериозно препятствие за някои от машините,счупихме лебедката на Тойотата,малко изпопадали брони,накъсани куки и въжета,но така е.....-важното е,че си прекарахме добре и се завърнахме живи и здрави.
                          Фото нямам,чакам да ми пратят снимките и ще ги кача до ден,два.
                          Последно редактирано от Янко Желязков; 06-01-13, 18:41.

Коментар

Добра разходка,не бях се чувствал така добре от месеци.На английската узка,/ както каза Янко/и трябват само малко по големи гуми и няма да има спиране.Благодарности на всички колеги за указваната помощ.Имам някоя друга снимка

Име:06012013189.jpg
Прегледи:2
Размер:158.2 КБ
ID:5441112

Име:06012013190.jpg
Размер:155.0 КБ
ID:5441113

Име:06012013193.jpg
Размер:300.4 КБ
ID:5441114

Име:06012013194.jpg
Размер:204.6 КБ
ID:5441115

Име:06012013195.jpg
Размер:204.0 КБ
ID:5441116
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:
                              -На 12.01.2013г.-/Събота/ оф-роуд клуб Ямбол ОРГАНИЗИРАМЕ комбинирана разходка на Бакаджика с музикално озвучаване на обед.
                              За целта специално е поканен ди-джей с озвучителна техника,която ще свири за всички Нас-любителите на оф-роуд приключенията.
                              Така,че всички от региона да се чувстват поканени.
                              На място според подготовката на дошлите машини ще направим подбор на маршрута.
                              Ако пък останем в коловозите-няма проблеми,пускаме музиките на място,палим барбекютата и веселията започват.
                              П.П.Допълнително ще напиша часът и мястото на сборния пункт,но най-вероятно отново той ще е към 10ч. на бензиностанция АПЖ.
                              За сега има записани 4-5 екипажа.

Коментар

Ако минаваме от другата страна на Бакаджика ,може и да дойда.На опалена пещ една искра и трябва...........
                                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X