Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Ей Найден най после прежали нивата.Ама като гледам Янко, набутал си го в Търнавското дере.........,дали ще повтори.
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
      Ей Найден най после прежали нивата.Ама като гледам Янко, набутал си го в Търнавското дере.........,дали ще повтори.
      Разбира се Живко-както се казва-"Традицията повелява".
      Незнам калта ли беше малко,коловоза ли е слегнал,обаче Нивата въпреки че няма грам лифт и гуми се представи добре.
      Излезе от дерето на 5-тия опит с всичката газ и яко опиране отдолу.
      Поздравявам Найден,че в тази разходка раздаваше яко газ и стана шоу-/аз на 2 пъти си ударих главата в тавана,ама тъй и акъл не и дойде/.
      Имаше и закъсвания,но едно от местата където се набихме беше настина гадно за кола с шосейни гуми.
      Последно редактирано от Янко Желязков; 13-08-12, 20:47.

Коментар

Това дере съм го минавал поне 4 пъти, включително и в проливен дъжд. Естествено преди нямаше такива дълбоки и изровени коловози и бях с по високи гуми, но такъв е живота. Живко, тя Нивата отдавна съм я прежалил, но за съжаление рядко имам възможност да участвам в офроуд разходки с личен автомобил...

Коментар

Шегувам се Найдене, имах на предвид че не си излизал никога с групата

Коментар

Така е Живко, разходките са все събота или неделя и машината тогава е или на село по задачи или на лов през сезона. Нищо де, то разходки да има все ще намерим с какво да се включим, с Янко сме отработен и опитен екипаж софт разходкаджии.

Коментар

Въпроса е по-рано да завали сняг и нещата ще си дойдат по местата.
              Хайде наздраве колеги,отивам да си отворя още един "Старопрамен".
              Последно редактирано от Янко Желязков; 13-08-12, 22:00.

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
                Така е Живко, разходките са все събота или неделя и машината тогава е или на село по задачи или на лов през сезона. Нищо де, то разходки да има все ще намерим с какво да се включим, с Янко сме отработен и опитен екипаж софт разходкаджии.
                Проблема се решава с две Ниви!
                Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Ако трябва и две ще му вземем на Найден,само да има желание да кара по чукарите.

Коментар

Точно пък Нива не бих повторил за нищо на света... Не, че е толкова лоша просто човек трябва да пробва от всичко в този живот.

Коментар

Точно пък Нива не бих повторил за нищо на света... Не, че е толкова лоша просто човек трябва да пробва от всичко в този живот.
                      Разбирам те напълно Найдене-ти мечтаеш за УАЗ-ка.
                      Само избери модела-469 или 452 и я имаш.

Коментар

просто човек трябва да пробва от всичко в този живот.
                        Всичко ли бре.......................

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                          Всичко ли бре.......................
                          Ко ша му е
                          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Хахахах, тия игрички на думи ги знаем! Всичко в офроуда естествено, за другото "всичко" не ме влече нещо... Няма кал от доста време и почва да ни личи вече.

Коментар

Хахахах, тия игрички на думи ги знаем! Всичко в офроуда естествено, за другото "всичко" не ме влече нещо... Няма кал от доста време и почва да ни личи вече.
                              За последното си напълно прав ,късам въжетата вече
                              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Добре,че само кал няма,че ако и другите удоволствия ги нямаше щеше да е наистина гадно.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X