Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за разходка край БУРГАС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покана за разходка край БУРГАС

Първоначално публикуван от DiabloS Преглед на мнение
    Хора айде вие сте повече време в занаята ... Направете един молебен за дъжд да я изцапам малко тая джипка,че така чиста не и ходи
    Гоше така като гледам с тоя наш късмет маи скоро няма да е бъде

Коментар

Не се кахърете.То и ние в Ямбол чакаме повече от месец да падне поне един дъждец,ама нещо Природата се инати.

Коментар

Бургаската група няма ли да се орагинизираме за тази неделя
        YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Ако не ви е далеч и имате желание заповядайте да покараме в района на "Петолъчката" през някой от почивните дни.

Коментар

Моята е още на парчета след Коледа ще я събирам.

Коментар

Хора само нашата тема стои празна ... Айде поне след нова година да се организираме за разходка.Аз не знам почти никакви маршрути и през седмицата от нямане къде да карам ходих да катеря баирите над М.Рудник

Чакам предложения
              YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Всички сме ги катерили, еле пък като завали снежеца водя там хлапето да се спуска със шейната.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Хора само нашата тема стои празна ... Айде поне след нова година да се организираме за разходка.Аз не знам почти никакви маршрути и през седмицата от нямане къде да карам ходих да катеря баирите над М.Рудник

Чакам предложения
                  Колега и при нас яко куца организацията.Ако искаш да покараме заедно-/може и преди Нова Година/ аз съм навит.Даже и сняг можем да си намерим-терени има за всеки според желанията.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                    Колега и при нас яко куца организацията.Ако искаш да покараме заедно-/може и преди Нова Година/ аз съм навит.Даже и сняг можем да си намерим-терени има за всеки според желанията.
                    Аз като цяло се надъхах за джип от снимките в тази тема и се надявам да е временен застоя С радост бих дошъл до Ямбол само ме спира това,че си е далечко ... Разходката ми ще започне от 200 км и още колкото навъртим в гората,а финансите в момента както при повечето хора са си кът.

Иначе много благодаря за поканата и весели празници
                    YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Аз като цяло се надъхах за джип от снимките в тази тема и се надявам да е временен застоя С радост бих дошъл до Ямбол само ме спира това,че си е далечко ... Разходката ми ще започне от 200 км и още колкото навъртим в гората,а финансите в момента както при повечето хора са си кът.

Иначе много благодаря за поканата и весели празници
                      Разбирам те напълно колега.
                      И при мен нещата са подобни.
                      Весели празници,живи и здрави.

Коментар

Колега и аз се надявам след празниците да се заформи някоя разходка.

Коментар

За много години колеги Я кажете тая седмица ще има ли разходка или да си измия джипа,че на 01.01 с makito малко се поизкаляхме

YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Никакво миене в неделя 9.00ч. на Била . От първи лежа под желязото и утре маи ще порходи. Та каляне ще има . Е имаше една снежна забежка в Върбишки проход с яко копане на тоиота в ноща ама уре ще кача материал.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
                              Никакво миене в неделя 9.00ч. на Била . От първи лежа под желязото и утре маи ще порходи. Та каляне ще има . Е имаше една снежна забежка в Върбишки проход с яко копане на тоиота в ноща ама уре ще кача материал.
                              Там съм
                              YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Неделя 9ч на Билла Трапезица

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X