Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Организираните разходки на плевенчани
Свий
X
-
От: Организираните разходки на плевенчани
Маряне извинявай че се включвам малко късно но днес намерих време да докарам машината и по обиколих имам подготвени маршрути който трябва да обсъдим който съм съобразил за стандартни машини има и екстрийми за по подготвените който се заобикалят
Коментар
-
Миналата неделя след обяд, забелязах група от 7-8 машини, която "форсираше" реката в с.Тученица на излаза от селото в посока към язовира, с няколко "заигравки" по разкаляния бряг, за ужас на местните жители, които после с мъка преминават през коловозите, за да си вършат ежедневната работа по полето.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Ники и аз бях там.Мястото през което минавахме не е път.Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеМиналата неделя след обяд, забелязах група от 7-8 машини, която "форсираше" реката в с.Тученица на излаза от селото в посока към язовира, с няколко "заигравки" по разкаляния бряг, за ужас на местните жители, които после с мъка преминават през коловозите, за да си вършат ежедневната работа по полето.
Изпратено от моят SM-A320FL с помощта на TapatalkРадослав Йончев
Коментар
-
Радо, знаеш, че къщата ни е точно отгоре на склона и теренът ми е познат.
Та, официално извън селото пътища няма, ама от там - през широкото и плитко място на реката, обичайно местните хора преминават с коли и каручки, за да отидат до намиращите се наблизо градини и нагоре по баира с овцете и кравите. Затова и се дразнят, когато "онези с джиповете разорават мястото, за да си правят кефа" и после на тях им е трудно (а понякога невъзможно) да преминат.
Само споделям впечатления за мнението на хората, не че упреквам някого.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар