Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на разходка около Велико Търново

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на разходка около Велико Търново

Днес се получи една много Хард за мен и не чак толкова за колегите с повече опит. Няма много да се обяснявам снимките говорят сами за себе си.
    Свежо начало в една горичка.

И това е от там.

От тук почна голямата кал и дълбоките коловози

Христо си се чувстваше добре в коловозите.

Пътя си беше яко торфи.

Едната джанта ми я няма

Готов за скок

Калта излиза от всякъде

Христо и неговия верен навигатор

Тук съм оборудван с колан, че коловозите не прощават

Рамбо с човек за баланс

Калта беше много лепкава

Витарката на Данчо беше полегнала

Това ни очакваше после

Витарата е повдигната

Джимни през есента

Тук трябваше да се разменят колите

Рамбо гази калта

Най-малкия офроудър се проверява, има ли кал и по лицето

Гошо на три гуми в коловоза

Навигатора е прилежно оцапан

Обща снимка за спомен

И участниците един по един

Поздрави на новите колеги
    Иво

Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Браво хубаво каляне,завиждам ви

Коментар

Както винаги Иво ме е изпреварил със снимките, но този път ще публикувам и моите...
        Прикачени файлове
        Mit einer positiven Einstellung faellt jede Aufgabe im Leben leichter.

Коментар

Гошо този път май не си бил с костюм и вратовръзка,сякаш и ти си се пооцапал!!!
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Още едно видео и снимки предоставени от chris_vicom

Поздрави
            Иво
            Прикачени файлове

Коментар

Колеги аз от скоро имам джип и бих искал да се поразходя с вас да направим някои офроуд

Коментар

Браво за тази разходка, много хубава кал сте си намирили, ще вземем да се самопоканим два три джипа от Троян да я пробваме и ние тази калчица. Какво ще кажете колеги? Малко сте ни далеч ама............ ако нямате нищо против.

Коментар

Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнение
                  Браво за тази разходка, много хубава кал сте си намирили, ще вземем да се самопоканим два три джипа от Троян да я пробваме и ние тази калчица. Какво ще кажете колеги? Малко сте ни далеч ама............ ако нямате нищо против.
                  Винаги колеги са добре дошли. И новите етусиасти гуми и желание да имат, очакваме ги.
                  Ето трака който минава покрай Търново може да се пробва, ама да не е сам.
                  Поздрави
                  Иво
                  Прикачени файлове

Коментар

Втората част от разходката също бе интересна - от Илиевци продължихме през гората - имаше интересни моменти и препятствия. За съжаление няма снимков материал и беше вече тъмно, но определено беше интересно. При преминаването на едно оврагче така бях закантарил Носорога, че шофьорската ми врата беше невъзможно да се отвори. Имаше доста ниски дървета паднали напреко на пътя, така че навигатора ми Мартински потренира повдигане на дървета с цел провиране на висок Носорог под тях. Имаше тесни места, където трябваше по-широките да прескачат дървета забодени под 45 градуса в пътя (добре, че са рокслайдерите) и много клони - не клончета - предното стъкло на Рокито даде фира въпреки внимателното каране. Накрая излязхохме над Бадевци и там завършихме приключението.
                    Като цяло, беше една много приятна разходка и чудесна тренировка за машините и пилотите.
                    Извън конкретната разходка - днес срещнах Генчо - прогонил е маршрута в посока Боженци и е готов да ни води натам.
                    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Страхотна кал... къде я намерихте???
                      Ей на това му се вика" като търсиш-намираш"
                      Браво, направо ви завидях.... обаче добре че ми се провалиха плановете, половин час преди срещата, и не можах да дойда...май не е било за мен или по скоро за гумите ми
                      Поздрави на групата

Коментар

Първоначално публикуван от prado Преглед на мнение
                        Гошо на три гуми в коловоза

Ето поредното доказателство, че в гората всичко излишно пада. Няма ги капачките на джантите.

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                        Гошо този път май не си бил с костюм и вратовръзка,сякаш и ти си се пооцапал!!!
                        Прав си, но се изкалях да тичам напред - назад за да снимам закъсалите, защото нямаше какво да правя.
                        Mit einer positiven Einstellung faellt jede Aufgabe im Leben leichter.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Бозаджиев Преглед на мнение
                          Прав си, но се изкалях да тичам напред - назад за да снимам закъсалите, защото нямаше какво да правя.
                          Ами така е... като караш Самурай...
                          Браво за прекрасните разходки, благородно ви завиждам .
                          Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                          Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Тази неделя можем пак да ги пробваме тези коловози. Ако са минавали дървари да вадят още дърва ще е станало още по интересно, а може пък и да вали.....

Коментар

Първоначално публикуван от prado Преглед на мнение
                              Винаги колеги са добре дошли. И новите етусиасти гуми и желание да имат, очакваме ги.
                              Ето трака който минава покрай Търново може да се пробва, ама да не е сам.
                              Поздрави
                              Иво
                              В най скоро време сме при вас, само да се организираме.

Коментар

Аз съм за ама за Събота, че Неделята нещо съм зает.
                                Поздрави
                                Иво

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X