Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Организиране на разходка около Велико Търново
Свий
X
-
От: Организиране на разходка около Велико Търново
Не мога да разбера какъв е тоя "Клапан" дето "вкарва"снимки.Тук май се говори с позивни.Първоначално публикуван от kras74 Преглед на мнениеКлапан ти ли ги вкара тези снимки.Този ник твоя ли е?
Нещо за неделя да спретнем.
Коментар
-
Чичо Христо,не крещя а просто пиша едро да виждам.А относно въпроса ми,имах в предвид някой да ме вози при себе си ако във неделя ще се ходи на пикник!!??Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнениеОткъде да те вземе? И защо крещиш, не се връщаме кални от оф, тъй че ушите ни са чисти!
Коментар
-
хахахха...и аз искам така ама ще ми е трудно....Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнениеА, Кина! Явно не сме се разбрали! Аз си помислих, че си някъде на село с печено прасенце и ни викаш да ви вземем от там!

Коментар
-
Не съм ходил скоро на пистата на Грамадлива. Може да се попързаляме и да си спретнем почерпка.

Снимките не са зимни, но може да се коригират.
П.П. Виното е от мен
Последно редактирано от ivotosod; 13-01-12, 22:41.Приятели не се печелят - губят се завинаги.
УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
Времето е ценно, само ако не бързаш.
0889623098
Коментар
-
А между другото за Граматлива идеята не е лоша но от Радковци трябва да обуваме ските и има няма 15 км. ски ходене до горе но аз сам
.. за ... но може и да пробваме с джипките към 50 сантиметра сняг...и не минавано въобще! да пробваме
Хижара Бай Галин обеща да почерпи!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар