Имам планове за тая неделя! Ако не ни мине котка път мислим да направим един пикник на брега на язовира на с. Здравец. Добре дошли са всички, които желаят.
Надявам се да отидем, че да не подведа някой. Ще потвърдя пак събота вечер.
Каране няма да има само скара и тиферич.
Имам планове за тая неделя! Ако не ни мине котка път мислим да направим един пикник на брега на язовира на с. Здравец. Добре дошли са всички, които желаят.
Надявам се да отидем, че да не подведа някой. Ще потвърдя пак събота вечер.
Каране няма да има само скара и тиферич.
А риба в тоя гьол има ли?
Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Пикник, ще има но ще се състои на аязмото на Генерал Кантарджиево. На който му се иска да похапва да заповяда. Аз, ще бъда със семейството и братовчеди.
Това е малка част от днешната ни разходка.Около 40 км по черно. Тук сме някъде около Доброглед. По едно време се оказахме в един двор и се въртяхме като мухи без глави и тъкмо щях да атакувам оградата....когато се показа собственика. Не ни се разсърди.... много.
От почти два месеца...и наистина много ми се кара, ама никой не ми се връзва на акъла за хард разходки. Добре, че е Миро с червената витара, че да не обикалям сам.
Резултат от екстремите: счупена полуоска на синята витара и изгубен хъб на червената стрела. Изминато разстояние - около 50 километра по черно и около 15 километра по асфалт.
Мераклия ли си за опознавателна разходка съвместно с Ямболската група???
Дамянски, с удоволствие щях да дойда, ама като знам колко ми е акъла, ще взема да се бухна в някой трап и докато не го победя или не се строша, няма да изляза. А после ще трябва да съм прикачен инвентар към групата. Тази кола не става за офроуд, убедих се. Като е готов другият ми проект, няма да пропускам такива събития. Благодаря за поканата!
Дамянски, с удоволствие щях да дойда, ама като знам колко ми е акъла, ще взема да се бухна в някой трап и докато не го победя или не се строша, няма да изляза. А после ще трябва да съм прикачен инвентар към групата. Тази кола не става за офроуд, убедих се. Като е готов другият ми проект, няма да пропускам такива събития. Благодаря за поканата!
Силни приказки,още не си пробвал другия си проект,да не се окаже че витарката си е доста прилична.
Коментар