Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

[QUOTE=banjo;2185618]При предишното ми каране около Кичево ( със Скитника ,Таргата и др.), в дерето под пилчарника имаше гора. Последно дървосекачите са оставили пустинен пейзаж. Много жалко, вече го няма красивото място.

Хубаво да си изкарате там със семейството.

Ако се обръщаш към мен поне пиши правилно името на профила ми! На мен ми е интересно ти изобщо мислиш ли и изобщо вникваш ли в същноста на писаното. Нещо скандал се опитваш да заформиш с мен струва ми се.

Васето е в голяма грешка с твърдението си. Не че не сме единни просто тарикатите ги отсяваме през ситото. Стефане гледай да не си един от отпадъка.

ЕГАТИ ДЕФЕКТНОТО СИТО ....СИГУРНО Е КИТАЙСКО
    ЕКШЪНА ЗАПОЧВА ТАМ КАДЕТО СВЪРШВА ПЪТЯ

Коментар

Ще помоля модератор да прочете последните двайсетина поста и да изтрие тези с лични обиди и нападки,защото темата се опорочи !
      NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
      ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
        А дали няма да размисли, след като разбере че, истинския лифт с двойни амове, усилени пружини и т.н....и т.н.... струва повече от стойността на ВИТАРАТА?
        Не му трябват усилени пружини и по два амортисьора на колело. Това може да го направи всеки безхаберник и нищо няма да постигне, най-много да направи колата като каруца.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Бях забравил, че в гората се набляга на мека возия тип мерцедес 124. Не искам да се заяждам, но има ли тема по която не си компетентен? Струва ми се,че си готов да спориш и със синоптиците по телевизията, дали ще вали или няма да вали. ТОЧКА
          Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
          Стефан Арзатов

Коментар

Бях забравил, че в гората се набляга на мека возия тип мерцедес 124. Не искам да се заяждам, но има ли тема по която не си компетентен? Струва ми се,че си готов да спориш и със синоптиците по телевизията, дали ще вали или няма да вали. ТОЧКА
            ...пост N; 3405...
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Бях забравил, че в гората се набляга на мека возия тип мерцедес 124. Не искам да се заяждам, но има ли тема по която не си компетентен?
              Ха-Ха-Ха Точно това е идеята меко окачване с удължени ходове. Не че си забравил ами никога не си знаел . И да , заяждаш се на дребно.
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

banjo

Старши участник | +ПЛ |

Регистрация Jan 2007Място гр.ВарнаПубликации 1,929Точки (при гласуване)10
                От: ВАРНА 10 - трофи & крос...юбилейно издание
                Ти явно си поредния заядливец който иска всичко сега и веднага. Претръпни че класирането не е излязло веднага, от миналата година по родните състезания е така.
                Като цяло внимавай с обръщенията към хората, с това "ПИЧ" може да се обръщаш към сина си (ако имаш такъв) защото ще е твоя издънка. С махленски обръщения няма да впечатлиш никой. Титлата Бай се дава на уважавани възрастни мъже а поведението ти е на недорасляк.
                Нямало стартов списък, ами явно четеш между редовете.
                __∕| ,[‗‗‗‗], *Не се побеждава със сила а с поведение*
                ---l―L―OlllllllO- *SUV= мулат сред расисти*
                ()_)--()_)—o—)_) Club 4х4 Varna LZ2BDP Call:+359 88 8600718
                Последно редактирано от VULKAN; 24-05-13, 21:06.
                Стефан Арзатов

Коментар

Това познато ли ти е?Ако не се сещаш, с тези думи се обръщаш към бай Милен от Бургас. Явно за теб всеки ,който изказва мнение е заядливец. И ако искаш не ми отговаряй, не ми пречиш.
                  Последно редактирано от VULKAN; 24-05-13, 21:05.
                  Стефан Арзатов

Коментар

Нужно ли е да се напомня за кой ли път вече,че темата е за разходки ,а не за чатъри и аграрни работници със селектори които не са си намерили къде да си мерят пишките и ходовете.Ако искате да покажете кой колко може сигурно ще се намери публика и фотографи които да Ви гледат и заснемат вашите геройства.

ПП: Телефона в подписа ми не е кошче за морални отпадъци на който да правите разбор кой колко може и да давате определения кой какъв е .

Предполагам ,че до довечера ще си оправя поразиите от таз вечерната разходка приключила преди час и ще съм на линия за желаещите да карат на фарове.
                    >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                    Защото така ми харесва...
                    Телефон: НЯМАМ
                    Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Здравейте колеги!!!Отдавна спрях да пиша в този форум,като гледам ще спра май и да го посещавам!!!!Едно не мога да разбера- какво все се драчите?????Тук не е място за кавги!!!
                      Причината да пиша е друга-купих си Нисан патрул Y61, дълга база(семейно комби),интересува ме какъв най-голям размер гуми мога да сложа,колата е в оригинално състояние,ще Ви бъда благодарен,ако ми изпратите линк!!Съжалявам за спама,Благодаря предварително!!!
                      Последно редактирано от niki armeneca; 25-05-13, 23:05.
                      100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.

Коментар

Честито брат!
                        Страхотен избор за семейно комби!
                        Много да те радва, пускай снимки да завиждаме.
                        Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Честито,от кога ти беше мерак най сетне го взе ,,вагона''. Според мен си купи колкото си искаш големи гуми, после ще измислиш как да ги вкараш. Това за да не купуваш два пъти.
                          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Някой днес иска ли разходка? нека да ми се обади
                            Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
                            Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Разходка след състезанието? Браво , браво
                              Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от niki armeneca Преглед на мнение
                                Здравейте колеги!!!Отдавна спрях да пиша в този форум,като гледам ще спра май и да го посещавам!!!!Едно не мога да разбера- какво все се драчите?????Тук не е място за кавги!!!
                                Причината да пиша е друга-купих си Нисан патрул Y61, дълга база(семейно комби),интересува ме какъв най-голям размер гуми мога да сложа,колата е в оригинално състояние,ще Ви бъда благодарен,ако ми изпратите линк!!Съжалявам за спама,Благодаря предварително!!!
                                32 - ки. За по-големи иска лифт или фризьор.
                                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X