>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
При предишното ми каране около Кичево ( със Скитника ,Таргата и др.), в дерето под пилчарника имаше гора. Последно дървосекачите са оставили пустинен пейзаж. Много жалко, вече го няма красивото място.
Bandjo, спри се бе човек....Виж си подписа /за силата и поведението/.... Замисли се...
Ако се обръщаш към мен поне пиши правилно името на профила ми! На мен ми е интересно ти изобщо мислиш ли и изобщо вникваш ли в същноста на писаното. Нещо скандал се опитваш да заформиш с мен струва ми се.
Признавам сгреших,Ние варненци сме задружни и сплотени и заедно се наслаждаваме на успехите на нашите съграждани които споделят хобито ни.
Признавай бързо какво си пил
Има нещо нередно във Варненския манталитет! Я се замислете и вижте колегите от другите места в България как се организират и ще ме разберете. Какви са тия интриги тук какво е това нещо. Дайте да вземем да се организираме на един огромен пикник да видим кой е крив кой е прав. Даже ако искате да го направим и дата в календара с заглавие "спора на Варненци". Ще дойдат доста хора да гледат сеир...
Ами съберете се де.Сега е сухо и може да дойдат повече народ,че за новогодишните празници беше мокро и студено,че даже и кал имаше.Ама проверявайте адресната регистрация по лични карти за да не дойде някое сеянче с цурули като мен и да ви изяде мършата
Извинявайте че ви се меся в темата, но съм от Варна и прецених че само вие можете да ми помогнете. Купих си Витара 2 D дълга база и сега искам да и направя повдигане или лифт май както му казвате. Проблема е че не знам къде във Варна може да се направи това. Ще ме насочите ли някъде.Освен това чух че Витарата не търпяла повдигане и се чупели много заради това. Верно ли е? Ще я карам в горите , не грубо като вас, но все пак....искам да е здрава.
Първо я покарай така докато свикнеш с нея. Относно повдигането, филма е много дълъг, по-добре да не влизаш в него. А ако все пак се решиш, мисля, че и най-ниския лифт е между 300 и 500 лева. Успех!
Извинявайте че ви се меся в темата, но съм от Варна и прецених че само вие можете да ми помогнете. Купих си Витара 2 D дълга база и сега искам да и направя повдигане или лифт май както му казвате. Проблема е че не знам къде във Варна може да се направи това. Ще ме насочите ли някъде.Освен това чух че Витарата не търпяла повдигане и се чупели много заради това. Верно ли е? Ще я карам в горите , не грубо като вас, но все пак....искам да е здрава.
Витарата може да се повдигне но трябва да се направи както трябва. За 300-500лв може да се направи нещо ама дали си заслужава. Я звънни един телефон да се запознаем и да си поговорим , може да измислим в разговора нещо за твоята кола.
Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол . Дий Снайдер
А дали няма да размисли, след като разбере че, истинския лифт с двойни амове, усилени пружини и т.н....и т.н.... струва повече от стойността на ВИТАРАТА?
Коментар