Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от lubomir dimitrov Преглед на мнение
    Ne_Razbral_4o,моля обади се на Любомир Димитров-0888611289.
    Ще го направя ,но днес ми спряха тела пък ми взеха паричките из онзи ден и ще ходя да видя къф им е проблема Днес ходих да се къпя ( жипката де ) и се видях с бате Веско - поприказвахме си малко ама и него го беше налегнала работата и аз бързах да събирам едни подписи и бележки за работата и нямаше много време за лафче ,но като съм свободен ще му отида на гости в кафето да си поразтягаме малко локумчета и да прихвана и аз нещо от старите майстори
    >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
    Защото така ми харесва...
    Телефон: НЯМАМ
    Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
      Ще...му отида на гости в кафето да си поразтягаме малко локумчета и да прихвана и аз нещо от старите майстори
      Абе внимавай с МАЙСТОРИТЕ, щото жената от "домашните майстори" прихвана трипер.
      ЦЪК
      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
        То за мотор ще е много лесно. Бих се пробвал дори с Тенерето. Виж за джипките си е красота. Абе щом имахме участник от състезанието минал етапа значи става.
        Приятелю, за нас ли става на въпрос ? Ако е така, помоли Геро да каже на колегата, който ни снима в улея, да ги пусне в темата.
        Тарга, що не даваш на хората да се екстремят, ако не се опитат няма да се научат.
        Каскадьор. ти си по голямо мрънкало от мен - какво не ти харесва пък роудбука. Нали си обявен за Спец.
        Последно редактирано от Tedo56; 08-06-11, 18:22.

Коментар

Вярно , че сега е сезона и сигурно всички сте заети ама ако има някой желаещ утре да ме води на разходка из вашия регион да покараме , ще се радвам и да се запозная с колеги от Варна .

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
            Вярно , че сега е сезона и сигурно всички сте заети ама ако има някой желаещ утре да ме води на разходка из вашия регион да покараме , ще се радвам и да се запозная с колеги от Варна .

Поздрави
            Ей голяма тишина в тази тема
            За утре организираме плажно BBQ на Паша Дере.
            Няма да има дълга разходка(2-3 км от асфалта до точката на плажа).
            Ако нямате други оферти - 0878-399-686- Жеко
            Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

Колеги..Кога ще има някой разходка да се присъединя и аз????

Коментар

На есен вероятно или поне да мине някой летен порой.
                http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

А дано скоро да е.

Коментар

Първоначално публикуван от wlrrr Преглед на мнение
                    А дано скоро да е.
                    КоЕ !!! Есента или пороя ?

Коментар

Ей ся момента е много подходящ..... Тръгваш за Паша Дере примерно, тырсиш там далекопроводи, и си готов..... А земи си зареден ГСМ, нещо за едене и пиене, че докато чакаш някой да дойде да ти спаси, да имаш с какво да си уплътниш времето..... Може и някакво сгодно девойче.
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Абе пороя чакам ама не идва Днес хубавичко си поваля,ама ще видим колегите дали ще се надъхат,да се прави разходка уикенда ?

Коментар

Ако някои не направи нещо по въпроса с организацията на разходка ... с мойта ФиФа съм на Паша дере да се калям и да си затъвам ... поне това го могаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:19062011192.jpg
Прегледи:1
Размер:52.8 КБ
ID:5287824 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:19062011194.jpg
Прегледи:1
Размер:49.6 КБ
ID:5287825 Пък ако някой знае хубава пътечка и реши да се поразходи по нея ще дойда...дори крайния резултат да е изгубване в гората в това не се и съмнявайте
                          Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 30-06-11, 20:52. Причина: malko fotki

Коментар

Определено трябва да се направи нещо по въпроса.Трябва да се разберем нещо за др. седмица (да има една седмица предисвестие за неразбралите)..Ако искате де )))

Коментар

Ето колеги дълго чакания порой Днеска дойде и вЪв Варна, такаче стягайте джипките.

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                                На есен вероятно или поне да мине някой летен порой.
                                Летен порой - 1бр.
                                Сега вече нямаш извинения.... излизай да караш!!!
                                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X