Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Ок! Там съм и аз - говорих с ЖороТерано ще дойде и той
    Злой и той...ама не е малък да пише тук

Коментар

Какво да пиша..... Сложих си гуметки, забърках страшен микс в резервоара, общо взето съм готов....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Тези които са се колебали дали да дойдат и не дойдоха,да знаят че загубиха. Незнам дали е редно да питам тук, но къде точно е границата м/у разходка и хард разходка? Днешното нещо средно ли беше? Вероятно само 2 от 6-те коли са без щети,за това питам,ако това е било софт да знам да не ходя на хард.
        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Не знам и аз...... Разходката беше добра поне за мен. Убихме накрая и двата Патроля. Единия, по-лъскавия се размина само със декоративни щети: двете брони, един натиснат калник и врата, стъпенките, и всички "защити" де що има отдолу...... Моя - минус декоративната решетка пред радиатора, и самия радиатор...... Юмрука на жена ми може да мине през образувалата се дупка......

Благодарим на ЕУ-БГ Академика, иначе прозд българския тираджия, дето се набучи на един кол и го остави да си стои на същото място...... Та 2 за 1 за кОла.... Ама ние му видяхме сметката..... Повече няма да "нарани" никого. Видяхме му сметката.....

Сега. ДАВАЙТЕ СНИМКИТЕ!!!!!!!
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Ти пък сега снимки
            Клон убиец на радиаториНатиснете снимката за да я уголемите

Име:А006_3.jpg
Прегледи:1
Размер:200.1 КБ
ID:5192884
            Убития радиаторНатиснете снимката за да я уголемите

Име:А005_3.jpg
Размер:130.4 КБ
ID:5192886
            МанджаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:А002_3.jpg
Размер:138.2 КБ
ID:5192885Натиснете снимката за да я уголемите

Име:А004_3.jpg
Размер:137.2 КБ
ID:5192887
            Секси гащиНатиснете снимката за да я уголемите

Име:А007_3.jpg
Размер:132.0 КБ
ID:5192888

Разликата между Софт и Хард по мое мнение е:
            "Задължителното оборудване е джип с лебедка и нужния му инвентар.
            Няма гаранция за цялоста на ламарините/това зависи от самия водач на джипа/
            При изоставане при прехода по неуважителни причини не се гарантира изчакване/оставяме го на чакалите и змиите/"

Познавам един човек който искаше да ходи в гората ама там където нама клони и храсти.Е такова място няма особенно в гората.Сега хобито му е да кара спортни коли и да сваля мацки защото те са рядкост в гората.
            Последно редактирано от banjo; 11-07-10, 20:39.
            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
            Дий Снайдер

Коментар

Ами като блейш като фитка и целиш дърветата
              Ама иначе добре си прекарахме - аз подгънах тук таме вратите

Ето го гордия собственик на дупката Панталона му е скъсан защото се хвърли пред Патруля да го спасява ама дръвото му продра гащите

Ето я и дупката!

Коментар

Даа давайте снимките,как не се сетих и него к0ла да го взема за печката да го накажа.При мен всичко завърши така:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0008.jpg
Размер:45.3 КБ
ID:5192889

Коментар

Верно, бре..... Набрахме малко дърва за огрев. Поне някои от нас.....

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0033.jpg
Размер:43.5 КБ
ID:5192891някой,който може да редактира че стана грешка
                    Прикачени файлове

Коментар

в общи линий разходката си беше нормална и доста добра единственото с което трябваше да се съобразим е че с нас има и по големи лъскавии джипки за да не навлизаме в толкова гъста гора.
                      ЕКШЪНА ЗАПОЧВА ТАМ КАДЕТО СВЪРШВА ПЪТЯ

Коментар

Абе като цяло големите щети се получиха не в гъстата гора а на широкото където е по-голяма скороста. Извинявайте ама лъскава джипка и гора небива да се слагат в едно изречение. Преди 5 години когато се запознах с Янко Чуров и той беше с едно лъскаво (девствено) Терано,предупредих го още в града че боя няма да остане а неговия отговор бе "Че го е купил за да се забавлява с него и боята не е от значение". Да не ви казвам че с лъскавото си Дискавари се пуснах в Емине-Ком 2008 и след това беше за пастиране и много други неща. Момчета казвали сме много пъти "Който го е страх от мечки не ходи в гората" има язовири, плажове. Хората с "лъскави" джипки сами си правят избора.
                        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                        Дий Снайдер

Коментар

Гледам че има сходни теми с едно и също заглавие. Ако има отговорни модератори защо не вземе да ги групират.

Сходни теми

Дий Снайдер

Коментар

Само толкова снимки ли бе , калпазани ! Я малко по-подробно : къде , как ,защо , кой (що пък той ,а не някой друг ) ???? Ей такива неща ...
                            Мишооооо , много те мързи брат !!!! Само не ми казвай , че не си снимал !?!
                            ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                            WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                              Мишооооо , много те мързи брат !!!! Само не ми казвай , че не си снимал !?!
                              Не съм - Взех фотото ама само дето го взех...

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0031.jpg
Размер:107.1 КБ
ID:5193024Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0033.jpg
Размер:152.9 КБ
ID:5193025
                                Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                                (що пък той ,а не някой друг ) !?!
                                Ами щото други не дойдоха затова,местата неса ограничени. Ники снима мн,но незнам що не ги е качил още.
                                Никиии чакаме снимките
                                Последно редактирано от васето; 12-07-10, 18:05. Причина: снимка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X