Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
    Има но са самостоятелни
    От край време доброто възпитание предполага че съмостятелно се ходи в помещение с триъгълна дупка на пода,с паежина в едното кюше и полвинка врата за естествена цирколация.В реда на мисли трябва ли да разбирам?, че се ходи съмостоятелно да се откриват композиции от драки които да заместят горепосочените помещения в горски условия
    За чужой счет пьют даже трезвеники и язвеники
    Мирослав Христов 0888310959

Коментар

Много глупости взехте да пишете,ще взема да стана модератор на темата и тогава ще видите....
      А разходки разбира се че ще има,просто сега сезонът не е подходящ.
      NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
      ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Ето сезонът стана идеален за разходки Айде пишете да видим кой е свободен утре за окалване на джипките.
        Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
        Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

За утре към 11часа ще съм готоф да скоча в тигана,дано да има и други мераклии
          За чужой счет пьют даже трезвеники и язвеники
          Мирослав Христов 0888310959

Коментар

Никой няма, самостоятелно си ходят
            Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
            Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

След около час се събираме, ако има мераклии 089 589 2о 5о нещо около Белослав Звездица Харамията ще уточним на място.
              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Лесно ви е на вас отпускарите... Ний дет бачкаме, ко да прайм?!? Нека да е събота, неделя нещо ...
                Не че аз съм някой оффроудър, ама трябва и такива като мен , да има кого да дърпате ))

Коментар

Tи вземи да почерпиш че си бил на работа днес че разходката прерастна в хард разходка и трите витари сме със щети макар и малки.

Коментар

Абе не ми се оплаквайте... "Юнак без рана.. и джипка без драскотина ..." Прозвуча ми "Ша почерпиш, задето не си дошъл да се изкефиш.." Айде другия път да ме вземете

Коментар

Първоначално публикуван от Pirata_Sharky Преглед на мнение
                      Абе не ми се оплаквайте... "Юнак без рана.. и джипка без драскотина ..." Прозвуча ми "Ша почерпиш, задето не си дошъл да се изкефиш.." Айде другия път да ме вземете
                      Ми добре. Живот и здраве ако не стане темата VIP ще пишем тук.

Коментар

Момчета смятам да приключвам с тези емоции. Продавам всички Сузуки Самурай и части за тях . Ако някой има мераци да се свърже с мен.
                        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                        Дий Снайдер

Коментар

Откачи......
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                            Момчета смятам да приключвам с тези емоции. Продавам всички Сузуки Самурай и части за тях . Ако някой има мераци да се свърже с мен.
                            Ще споделиш ли нещо повече...?

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                              Ще минаваш на Ровъри предполагам.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Нито съм откачил нито ще минавам на Ровъри. Преди години си поставях цели и ги изпълнявах и сега не е по различно. Бях в застой известно време и искам малка промяна
                                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                                Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X