Ела да те фотна защото аз мисля да снимам само цвекета и жаби
>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
Фотаджиите нещо се бавят ......
Вчера се събрахме 5 джипа и си направихме една хубава разходка.Кал почти нямаше/ама който търси намира /
Благодарение на мАторното трионче на Жеко и няколко лебедки от мен и Неразбралия за преместване на паднали дървета по река Батова в района на трите воденици,
трака по коритото на реката е вече проходим.Това ни струваще около час забавяне,едно счупено каре и двама удавени
Фотаджиите нещо се бавят ......
Вчера се събрахме 5 джипа и си направихме една хубава разходка.Кал почти нямаше/ама който търси намира /
Благодарение на мАторното трионче на Жеко и няколко лебедки от мен и Неразбралия за преместване на паднали дървета по река Батова в района на трите воденици,
трака по коритото на реката е вече проходим.Това ни струваще около час забавяне,едно счупено каре и двама удавени
АА Мерси за свършената работа, смятахме да минаваме от там след като се видяхме в Долище ама и ние се изпочупихме край Л.Каравелово и се наложи да дърпам не едно а две АТВ-та
Здрасти,някакви предложения за съботна15.06.2013 разхохдка с дистинация(кален орталък предизвикан от вчерашния порой) тел.за връзка0888310959 Миро P.S. Някой може ли да ме светне как да си запиша тел.,мото,кратка автобиография ,марка и ход на амовете,бройката на клаксоните във витарката ми и други ,така че да излизат под публикацията ми
За чужой счет пьют даже трезвеники и язвеники
Мирослав Христов 0888310959
[QUOTE=donmiron65;2215435]Здрасти,някакви предложения за съботна15.06.2013 разхохдка с дистинация(кален орталък предизвикан от вчерашния порой) тел.за връзка0888310959 Миро P.S. Някой може ли да ме светне как да си запиша тел.,мото,кратка автобиография ,марка и ход на амовете,бройката на клаксоните във витарката ми и други ,така че да излизат под публикацията ми[/QUOTE
Утре сутринта 4 джипа от разходкаджиите заминаваме за състезанието в Нова черна,ще се върнем в неделя вечерта,така че ще пропуснем съботно-неделните разходки.
п.п виж в настройки,редакция подпис ....
P.S. Някой може ли да ме светне как да си запиша тел.,мото,кратка автобиография ,марка и ход на амовете,бройката на клаксоните във витарката ми и други ,така че да излизат под публикацията ми
След 20 публикации ще можеш през бутона за настройки.
Няма да стане обаче, нещо са променили във функциите
Форум Действия -->Редакция профил или през Съобщения --> Входящи съобщения ... Редактиране на подписа
Днес изкорених няква драка с лебетката(само там можах да се вържа ) това минава ли за бройка
Само ако ти е първото изкоренено иначе се броят дървета само с дебелина на ствола над 20 см
Коментар