Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
    Само не разбрах, ти предизвикателство ли отправяш към тях?
    Наистина си ентусиаст, някой от тя са ползвали лебедка повече пъти отколкото ти си си сядал в колата.
    Ама наистина ли си вярваш?
    Подкрепям те за куража и за това, че Каската ти е идол, той и на мен ми е.
    аз съм написал това което мисля а всеки може да го талкува както иска
    не съм сигорен че разпъването на либедка ги прави добри , а ако са разпъвали толкова колкото аз съм сядал в кола
    значи са пропиляли голяма част от живота си във вървене.що се отнася до това дали си вярвам -ДА и в това няма нищо лошо
    А за разходките с пикници- когато организираш нещо такова с удоволствие бих се включил .чест и почитания
    Последно редактирано от dido197; 07-01-11, 23:20.
    ЕКШЪНА ЗАПОЧВА ТАМ КАДЕТО СВЪРШВА ПЪТЯ

Коментар

Колеги -тази тема май е за OFF ROAD РАЗХОДКА около Варна, а не за такива глупости (да спорите за простотий). на мен лично на 26.12.2010г. разходката ми хареса като изкючим безкрайните локви(през който минах на магия, с излючение на една(която неможах)), високите дънери(по стръмен и кален байр) - останалото беше супер и все пак тук говорим за РАЗХОДКИ!!!(поне аз така мися)

А на Ивановците и Иванките - честит празник!!!
      898450701

Коментар

Аз също бях на випросната разходка и се забавлявах доста.Гледах как някой колеги зорна се мъчат да си счупят джипките,други да ги обръщат.Само дето питника закъсня(около 16,30ч).
        Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
        АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнение
          Аз също бях на випросната разходка и се забавлявах доста.Гледах как някой колеги зорна се мъчат да си счупят джипките,други да ги обръщат.Само дето питника закъсня(около 16,30ч).
          Но пък пикника бе приятен макар и късно. Който е трябвало да се счупи-се счупи.Статистиката показа че само зле подготвените автомобили се повредиха.Нивата е с прекаено големи гуми и чупи на всяко излизане диф. ,а Паджеро-то май не си бе сменил накладките на спирачките когато трябва. Мисля че го казах още на разходката"Хора ремонтирайте си колите в гаража а не по полята" (Сервиз ПОЛЯНА)
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
            Но пък пикника бе приятен макар и късно. Който е трябвало да се счупи-се счупи.Статистиката показа че само зле подготвените автомобили се повредиха.Нивата е с прекаено големи гуми и чупи на всяко излизане диф. ,а Паджеро-то май не си бе сменил накладките на спирачките когато трябва. Мисля че го казах още на разходката"Хора ремонтирайте си колите в гаража а не по полята" (Сервиз ПОЛЯНА)
            Ремонтираме си където си искаме,защото го можем.А по въпроса за подготвените автомобили ще ти кажа само едно: Май вие с "Каскадьорчето" имахте нужда от помощ,защото ни резачка ни лебедка.В нашите джипки има по половин работилница а какво има във вашите????? Ако под подготвен автомобил имаш в предвид 4 изтъркани кобри и един ръждясал джак то тогава ние сме аутсайдери.
            Grand Cherokee 2.7 CRD '03 Overland

Коментар

Първоначално публикуван от capesize Преглед на мнение
              ....
              Тона на изсказванията ти е много дразнещ. Не е лошо да го коректираш.

ПП. Не искам да влизам в спорове за състояние на Самурая на Каскадьора.
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Не искам да защитавам нито едните нито другите,но разходките не са място за състезание.Ако ще има надпревара с удоволствие ще гледам.
                Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от capesize Преглед на мнение
                  Ремонтираме си където си искаме,защото го можем.А по въпроса за подготвените автомобили ще ти кажа само едно: Май вие с "Каскадьорчето" имахте нужда от помощ,защото ни резачка ни лебедка.В нашите джипки има по половин работилница а какво има във вашите????? Ако под подготвен автомобил имаш в предвид 4 изтъркани кобри и един ръждясал джак то тогава ние сме аутсайдери.
                  Това за резачката не го споменавай повече ,че заради тези писаници удариха катинарите на горите.
                  Пък да ме открехнеш къде е трябвало да ползваме лебедка.
                  Състезанията излъчват победител,може ли да плуча резултатите,кой е взел приза.Явно някой ни е въвел в състезание без да знаем.Ами да вземем да направим едно трасенце с етапи и награди щом е така още преди състезанието на Пламен. Хора много сте се надъхали ама защо ли. Пустите ви заяждания най-много да не доведат до нищо добро.
                  Последно редактирано от banjo; 08-01-11, 18:00.
                  Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                  Дий Снайдер

Коментар

И на мен не ми се спори излишно....... Знам, че за повече пишещи в тази тема понятието разходка включва именно това - РАЗХОДКА без големи предизвикателства плюс барбекю накрая. Като има и друга категория, при коите разходка означава ИЗПИТАНИЕ на машини, водачи и техните умения, може и без пийване и хапване. Нема лошо - разни хора, разни идеали. Това че Банджо прекарал, за поредния път, групата през някакви камънаци - е и? Какво толкова? Не е за първия път, нито за последния.... Или че Пърси ви завел еди къде си, където не ви е било по нрава.... Това дава ли право на някакъв индивид, появил се вчера във форума, да се изхвърля с тежките приказки за парите си, и да говори с чувството си за превъзхадство за хора, коите едвам познава? Искал да види УАЗ-а на Пърси - да намери темата за румънското състезание.... Иска да говори за качествата на Банджо - да погледне темите за шуменските състезания. И така нататък......

Имаше една тенденция - да се канят на хард разходки в отделна тема. Надделя друга - уговорките да се правят по телефона. Май така ще е и занапред.

Още много бях написал, ама се самоцензурирах.....
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                      И на мен не ми се спори излишно....... Знам, че за повече пишещи в тази тема понятието разходка включва именно това - РАЗХОДКА без големи предизвикателства плюс барбекю накрая. Като има и друга категория, при коите разходка означава ИЗПИТАНИЕ на машини, водачи и техните умения, може и без пийване и хапване. Нема лошо - разни хора, разни идеали. Това че Банджо прекарал, за поредния път, групата през някакви камънаци - е и? Какво толкова? Не е за първия път, нито за последния.... Или че Пърси ви завел еди къде си, където не ви е било по нрава.... Това дава ли право на някакъв индивид, появил се вчера във форума, да се изхвърля с тежките приказки за парите си, и да говори с чувството си за превъзхадство за хора, коите едвам познава? Искал да види УАЗ-а на Пърси - да намери темата за румънското състезание.... Иска да говори за качествата на Банджо - да погледне темите за шуменските състезания. И така нататък......
                      Абе остави ги ,разходката не е по различна от ТАЗИ и ТАЗИ ама тогава никой не се оплакваше. На недоволните познати ли са им месностите?
                      Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                        Абе остави ги ,разходката не е по различна от ТАЗИ ама тогава никой не се оплакваше. На недоволните познати ли са им месностите?
                        Абе наистина тогаз да си слагам цвичките 315, и да изумявам народа......

Коментар

Имаше една тенденция - да се канят на хард разходки в отделна тема. Надделя друга - уговорките да се правят по телефона. Май така ще е и занапред.

Още много бях написал, ама се самоцензурирах.....
                          Злой, аз ли не мога да си спомня или ти искаш да ме накараш да се чувствам така???? Къде по-точно съм се изхвърлял със тежки приказки за пари??????? Или къде съм обсъждал качествата на Банджо???? Или просто искаш да си попишеш??? За пари темата я подхвана "Каскадьора" За "семейните комбита" също А пък Банджо със своя сервиз "Поляна" просто нямам думи.Искам да видя УАЗА защото само съм слушал за него,нима има нещо лошо в това? Ако има някой който да не е ремонтирал на пътя да ми се обади и ще почерпя! Не искам да се заяждам с колегите.Най-малко с човек ,който не познавам и който ми лепва определения без той да ме познава. Ако тези камъни бяха в твойта градина "Злой" ти нямаше ли да реагираш"? Предлагам да прекратим дебата по тая тема Какво ще кажете?
                          Grand Cherokee 2.7 CRD '03 Overland

Коментар

Абе наистина тогаз да си слагам цвичките 315, и да изумявам народа......
                            Нали ти казах че това е твоя вариант.Утре съм в сервиза и ако дойдеш ще ги монтираме.
                            Дий Снайдер

Коментар

Ще се чуем по мобифона.......

Коментар

"То туй сегашното разходки ли са , на времето какви разходки имаше" и за много години.
                                Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X