От: Разходка край Карнобат
Той имаше Самурай ,и май съжалява малко за него , но горкия беше накрая на силите си е и го продаде . Ти какво става с теб ,лова свършили? Айде че да се омажем някъде както му е реда
Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46
Преглед на мнение
Той имаше Самурай ,и май съжалява малко за него , но горкия беше накрая на силите си е и го продаде . Ти какво става с теб ,лова свършили? Айде че да се омажем някъде както му е реда
,не погледнах даже и кой ме търси ,вдигам и един глас :-Брат тръгнахме да вадим Йовчо и останахме в един коловоз ,даже не можахме и да стигнем до тях !!!.Паля джипката ,отивам до Златко и взимам малкия му син Николай да не съм сам че всичко става .Напътстваха ме по телефона ,минах през гората там положението беше долу горе добре ,докато не излязохме от гората ,там картината беше апокалиптична ,преспи по метър бурен вятър и навявания ,видимостта ми беше около 10/15 метра Атакувах първата преспа но я вдигна върху джипката и видимостта ми беше нулева и влязох в канавката , излязох да оценя положението .Пред мен имаше участък от 50м в преспи по метър ,виждахме си светлените и им предложих да тръгнат към мен(около (около300м), а утре като светне ще ги вадим .Тошко вика карай по нивата ,хубаво ама аз не виждах и метър напред а камоли нива .След мен е карал друг колега Николай с митсубиши ,то имаше халодени отпред и на тавана ,ГОЛЯМА ПОМОЩ ,качих се при него защото не знаеше пътя а път дефакто нямаше но поне като цъкна халогените и видимостта ни се подобри на 20метра и по канавки и баирчета стигнахме до първата кола .Първия път на две лашки скъсахме колана а желязото не помръдва ,Ники изкара едно здраво въже ........ лашки с засилка от по 10 метра но паджерото не мърда ,седи като заварено ,пак лашки и го изкарахме с голям зор .Дори и да виждах пътя и да сляза до тях беше абсурдно да изкарам двутонното паджеро с витарата.След това и другите колеги вън и се прибрахме към 3:20часа.Имам само две снимки една като тръгвах и две като се прибрах ,ще видите разликата ,волана се въртеше по четвърт оборот
Коментар