Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да полудуваме край Шумен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да полудуваме край Шумен

Почти свински - аз нали членувам в клуба на Разградските Глигани, та като видим малко калчица и хайде на карнавал
    TG

Коментар

Разходката приключи!Без инциденти !
      Дивака имаще проблеми с дълбоките кални дупки и празната бутилка на газовата! Прибрахме го на буксир и после пак в гората!Който е снимал да показва!
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Днес определено не ми беше силен ден.

Коментар

Клипове от 10-04-11
          http://youtu.be/IY4CpKCj258
          http://youtu.be/W86u_AdCME8
          http://youtu.be/v_DpVx6CHko
          http://youtu.be/wkcOn5VLM1M

Коментар

Ето малко видео от днес:
            Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D

Коментар

Стига сте ровили гората,че няма да мога да си изкарам пътната книга до края!На клиповете като се пусне лебедка,какво ручи така сякаш идат извънземните-радиостанция ли?
              2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

На последния клип се вижда че земното притегляне е по-силно от Нисана.
                Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Корозащитния колан се ползва не само заради дърветата, но и защото защитава въжето и особено куката. Да не говорим, че затваря устите на еколозите бълващи змии и гущери. За съжаление, основателно в някой случай.
                  I get High by going Down

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Станиславе, като щракна за да видя клиповете ит последния ти пост ми изписва "Този видеоклип дублира вече качен видеоклип"...
                    При мен ли е повредата, или ти не си направил нещо както трябва?

Ето как слизам от чешмата.

Баси, бях забравил, че е чешма, мислех, че е обикновено слизане по наклонче. Ако бях видял предварително през какво ще минавам-нямаше да тръгна оттам.
                    Но поне стана шоуто...
                    Луд Кольо !!! Ще те давам за пример по нашия край. Има ли някакви повреди по машината след това мъничко препятствие ? Поздрави Сашо.
                    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение
                      Корозащитния колан се ползва не само заради дърветата, но и защото защитава въжето и особено куката. Да не говорим, че затваря устите на еколозите бълващи змии и гущери. За съжаление, основателно в някой случай.

Нямаше как да извадим колана за дърво!Че баирчето големичко,трудно се върви по него камоли да се кара двутонен джип!Ядосах му се на баира и следващия път съм там!

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                        Луд Кольо !!! Ще те давам за пример по нашия край. Има ли някакви повреди по машината след това мъничко препятствие ? Поздрави Сашо.
                        Благодаря за комплимента

Повреди няма, всичко си е наред. Бях свалил гумата зашото се опасявах да не закачи в ръба на чешмата и да изкриви задната врата.

За сведение на критикуващите(с право, няма какво да се правя на ударен)-по чешмата има само две следи от захвата на задната броня-когато паднах с бронята върху камъка.
                        Освен това чешмата е полусрутена, а и вече казах, че ако знаех, че има чешма никога не бих минал през нея. Отгоре не се вижда изобщо какво има пред витарата. Мислех, че е обикновено стръмно спускане от метър и половина дължина.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Потвърждавам твърдението на Кольо че по нищо не личеше че има чешма !Даже и аз бях тръгнал след него но......макар че вече веднъж сме минавали по този маршрут!

Коментар

Като гледам как седмица след седмица изтървам разходки направо ме хваща яд.Само да оправя и проблема с предното и съм на линия.Нищо че съм с фронтера)
                            0885022939 Недрет

Коментар

Първоначално публикуван от diablo Преглед на мнение
                              Като гледам как седмица след седмица изтървам разходки направо ме хваща яд.Само да оправя и проблема с предното и съм на линия.Нищо че съм с фронтера)
                              Всеки който желае да си "покара"с нас е винаги добре дошъл!

То фронтиерките и те са истински джипове.........само не карай след мен

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                                Всеки който желае да си "покара"с нас е винаги добре дошъл!

То фронтиерките и те са истински джипове.........само не карай след мен
                                Защо?За да не види как се опъва лебедка или за да може да се върнеш по своите следи.....
                                Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X