От: Разходка край Кюстендил
Как мина мероприятието?
Как мина мероприятието?

.Мисля,че никой няма право да се сърди на никой!Видях поканата отзовах се,не се сърдя на никой,че не е дошъл или мисля,че някой трябва да се сърди на мен,че съм тръгнал на Руен ден по-рано!Според мен стана от мухата слон.За мен този въпрос е приключен!Времето ще оправи всичко...А който иска да кара по-екстремно да се обади!
.Мисля,че никой няма право да се сърди на никой!Видях поканата отзовах се,не се сърдя на никой,че не е дошъл или мисля,че някой трябва да се сърди на мен,че съм тръгнал на Руен ден по-рано!Според мен стана от мухата слон.За мен този въпрос е приключен!Времето ще оправи всичко...А който иска да кара по-екстремно да се обади!
Каква сръдня какви 5 лева-просто нещата не се правят по този начин ...
А и какво значение има кой от каде е ,дали от Дупница или от Кюстендил ,за да се кара примерно...извинявам се ама си е 
голем смех
дано бъда разбран правилно,че нещо се изразявам погрешно напоследък,което доведе до нежелани от мен последствия.Разберете аз съм ЗА единството на Кюстендилските джипари!Маршрут може всеки да предложи дори и да не е само в Кюстендилско,важното е да сме заедно и да се забавляваме.И дано успеем да съгласуваме всичко в удобно за всички време,силно се надявам този път всичко да се получи.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар