Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваканция в Турция?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ваканция в Турция?

Като гледам какво става в Гърция, много се замислям, да се пренасоча към Турция.
    Още повече, че трябва да прибирам щерката от Истанбулското летище.
    Та питането ми е дали някой има впечатления от тихи селища за почивка било на Черно, било на Мраморно море.
    Не ми се забива много в Азия.
    А ако има и някой с опит в ползването на гумена моторница в Турция - ще съм благодарен.

От: Ваканция в Турция?

Харесъл съм си 1 селце Чешме. Красиво, подредено, тихо, спокойно... е гръмна 1 бомба преди години....

Селото в Турция е известно, че там са съсредоточени вили на "баровци"

и една рекламна снимка:http://images.pop.bg/content/pics/50456.jpg

нещо като карта на Чешме:http://www.turkish-villas-cesme.co.uk/images/map.jpg

И Айвалък. Много красиво, не толкова тихо и спокойно като Чешме, но много красив курорт.
    http://bg.wikipedia.org/wiki/Айвалък

Само сме минавали от там, но курорта ме грабна с природната си красота.

Но в Турция е много, много скъпо поне за мен, цените в ресторантите са ... ужасно високи, вече непосилни.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...E0%ED%E4%E6%E0

Преди няколко години е пуснато , но ми е един от любимите разкази.
      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Наистина ли няма колеги летували на Мраморно море?

Коментар

Коментар

Коментар

Последно питане. Време не остана.

Коментар

Наборче знаеш ли кое е най лошото ако почиваш в Турция почваш да се чудиш като ни освободиха руснаците от Турско защо не сме по добре.......

Най мразя да отида на нащо море крясъци между келнерите никакво уважение на клиента..... порции като за деца...Абе з....би..

Защо като самостоятелна държава не може да направим нищо.Гледаме как бившите и настоящи комунистически величия унищожават България и си траеме..

Робската нация защо е трябвало да я освобождават...
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                  Наборче знаеш ли кое е най лошото ако почиваш в Турция почваш да се чудиш като ни освободиха руснаците от Турско защо не сме по добре.......

Най мразя да отида на нащо море крясъци между келнерите никакво уважение на клиента..... порции като за деца...Абе з....би..

Защо като самостоятелна държава не може да направим нищо.Гледаме как бившите и настоящи комунистически величия унищожават България и си траеме..

Робската нация защо е трябвало да я освобождават...
                  Е, то е ясно, че ако съюзниците бяха дебаркирали в Бургас, а не в Нормандия, то сега гърците щаха да нагъват сладолед "Дарко", а не ние "Делта".

Коментар

Ходил съм на юг от Одрин .... пътя е .... Хавса, Узункьопрю, Кешан и след него хващаш ВТОРИЯ разклон на дясно .... тоест на юг. Целта ти е село Мезидие.
                    Има Пасион ... държи го една жена, казва се Зехра. Може да спиш в голяма стая с 4-5 легла за около 50$. Много чисто и подредено! Предлага и закуска за тази цена .... ТРЯБВА да се пазариш!

На юг има един плаж .... единия е див и може да се къмпира ... безплатен е ... има и баня и тоалетни.
                    Другия е на югозапад от селото ... огромна плажна ивица ... 3-4 км. ... на края на плажа на запад има и хотели ... искат около 100 лири .....
                    Те и малко нагледен материал:
                    Прикачени файлове
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                      Ходил съм на юг от Одрин .... пътя е .... Хавса, Узункьопрю, Кешан и след него хващаш ВТОРИЯ разклон на дясно .... тоест на юг. Целта ти е село Мезидие.
                      Има Пасион ... държи го една жена, казва се Зехра. Може да спиш в голяма стая с 4-5 легла за около 50$. Много чисто и подредено! Предлага и закуска за тази цена .... ТРЯБВА да се пазариш!

На юг има един плаж .... единия е див и може да се къмпира ... безплатен е ... има и баня и тоалетни.
                      Другия е на югозапад от селото ... огромна плажна ивица ... 3-4 км. ... на края на плажа на запад има и хотели ... искат около 100 лири .....
                      Те и малко нагледен материал:
                      Най важния въпрос е защо ние не можем да направим това което правят турцитеЗащо толкова ли сме унищожени умствено от комунизма или ни е народносна черта грубоста чалгарството пренебрежението към околните...Най българската фраза ...Абе я си е......и м...та.Довлекъл се некъф чужденец само ни пречи да си поркаме и да си поиграеме кючек на масатаА сабале изтрезняваме бавно и няма париииии....
                      К мирной жизни не пригоден.
                      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Синът ми с внука и още запалени бургазлии ходеха есенес два-три пъти в Чешме. Но не се издържа на скъпотията, затова:
                        Идете на остров Гьокчеада - бивша военна база, сега със свободен достъп. Без мания на курорт, с по 10 лири спане на човек и дини по 30 стотинка. А сърфисти от Европа вече са го забелязали. Два пъти в денонощието има ферибот.

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                          Най важния въпрос е защо ние не можем да направим това което правят турцитеЗащо толкова ли сме унищожени умствено от комунизма или ни е народносна черта грубоста чалгарството пренебрежението към околните...Най българската фраза ...Абе я си е......и м...та.Довлекъл се некъф чужденец само ни пречи да си поркаме и да си поиграеме кючек на масатаА сабале изтрезняваме бавно и няма париииии....
                          ''............ Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София, през Балкана, само 3 заптиета те пазеха? - ''Незнам, ага .......'' - ''Аз така заповядах! Можех да пратя 300 да те доведат и да те пазят, аз пратих само трима. И знаеш ли защо? За да може по този начин да дам възможност на твоите комити да им скочат отгоре, да ги понабият и да те освободят! Е? Какво стана? ''......................'' - ''Кълняха се в теб, а те изоставиха! А сега да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш, ей т'ва сте вие българите, нищо не става от вас!''
                          Да уточнявам ли м/у кои двама мъже се води разговора?
                          ............ май нема нужда .........

Старо, Бай Ганьо е български герой, не турски. И руснаците си го имат - Иля Кузмич. То и на колите имаме стикери - BG.
                          Последно редактирано от мишоци; 27-08-10, 13:22. Причина: допълнение
                          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X