Здравеите,минах всички възможни удоволствия които вдигат адреналина и от скоро се запалих по 4Х4 и вече съм много впечатлен.Имам Мицубиши Паджеро 86г 2500тд по които има забележки които трябва да оправя.Занимавам се сериозно с мотоциклети и доставки на рез.части и аксесоари за тях.Интересно ми е да покарам някои ден с вас за да видя на какво е способен един 4Х4.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ако приемате новаци сред вас,ще ми е приятно да се запознаем
Свий
X
-
Ако приемате новаци сред вас,ще ми е приятно да се запознаем
Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
LZ1BGM Тел.0887482136Тагове: Няма
-
Re: Ако приемате новаци сред вас,ще ми е приятно да се запознаем
Първоначално публикуван от zipmotors Преглед на мнениеЗдравеите,минах всички възможни удоволствия които вдигат адреналина и от скоро се запалих по 4Х4 и вече съм много впечатлен.Имам Мицубиши Паджеро 86г 2500тд по които има забележки които трябва да оправя.Занимавам се сериозно с мотоциклети и доставки на рез.части и аксесоари за тях.Интересно ми е да покарам някои ден с вас за да видя на какво е способен един 4Х4.
Коментар
-
Здравейте.Карането на джип е едно невероятно изживяване!Възможността да кривнеш от пътя когато си поискаш,да минеш напряко ,да прегазиш някоя река или въобще да се движиш някъде без път и пътека е невероятно.Моя любима фраза е "Джип-свободата да отидеш където искаш".Добре дошли във форума и много безаварийни километри офроуд.
П.П.Ако има някой от СТ.Загора или района се обадете на ЛС, караме нагоре по Средна Гора почети всяка неделя.Чао.NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Благодаря за поканата,със удоволствие ще мина да се повозиме малко,макар че ми е малко далече.От София съм и още не ми е обурудвана джипката за нещо по сериозноСедем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
LZ1BGM Тел.0887482136
Коментар
-
Някои ако мисли да кара някаде в почивните дни около София с радост ще се включаСедем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
LZ1BGM Тел.0887482136
Коментар
-
Първоначално публикуван от zipmotors Преглед на мнениеНякои ако мисли да кара някаде в почивните дни около София с радост ще се включаНие не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от zipmotors Преглед на мнениеНякои ако мисли да кара някаде в почивните дни около София с радост ще се включа
Коментар
-
Първоначално публикуван от zipmotors Преглед на мнениеЗдравеите,минах всички възможни удоволствия които вдигат адреналина и от скоро се запалих по 4Х4 и вече съм много впечатлен.Имам Мицубиши Паджеро 86г 2500тд по които има забележки които трябва да оправя.Занимавам се сериозно с мотоциклети и доставки на рез.части и аксесоари за тях.Интересно ми е да покарам някои ден с вас за да видя на какво е способен един 4Х4.
Извън пътя е страхотно.Всяка минута там за мен е незабравима...Щом си от София-заповядай.Всяка събота и(или) неделя се организира нещо.По-важното е да си харесаш "стил".Като цяло тука са се сформирали две групи:"ХАРД'' и "СОФТ".Попрочети темите в "Разходки"...и идвай!!!0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеДобре дошъл и от мен!!!
Извън пътя е страхотно.Всяка минута там за мен е незабравима...Щом си от София-заповядай.Всяка събота и(или) неделя се организира нещо.По-важното е да си харесаш "стил".Като цяло тука са се сформирали две групи:"ХАРД'' и "СОФТ".Попрочети темите в "Разходки"...и идвай!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от wranglera Преглед на мнениеАбе аз като гледам снимките нито едните нито другите не ми приличат на "ХАРД", а може и да не ми е ясно какво имате впредвид. Едното ясно - разходка по пътеките все едно отиваш за риба.. другото разходка извън пътеките + някое баирче, поне това виждам на снимките.. поправете ме ако греша.
Що не дадеш малко твои снимки да видим ти какво разбираш под "хард".Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеАми то всичко зависи от вкусовете и разбиранията.
Що не дадеш малко твои снимки да видим ти какво разбираш под "хард".
Коментар
-
Първоначално публикуван от wranglera Преглед на мнениеТрябва ли? Въпроса ми беше ясен - кое е софт и кое е хард.
Щом ти казваш "не ми приличат на хард" то значи, че си имаш някаква своя представа за "хард". Затова е интересно да се види каква е тя.Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар