Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако приемате новаци сред вас,ще ми е приятно да се запознаем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ако приемате новаци сред вас,ще ми е приятно да се запознаем

Здравеите,минах всички възможни удоволствия които вдигат адреналина и от скоро се запалих по 4Х4 и вече съм много впечатлен.Имам Мицубиши Паджеро 86г 2500тд по които има забележки които трябва да оправя.Занимавам се сериозно с мотоциклети и доставки на рез.части и аксесоари за тях.Интересно ми е да покарам някои ден с вас за да видя на какво е способен един 4Х4.
    Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
    LZ1BGM Тел.0887482136

Re: Ако приемате новаци сред вас,ще ми е приятно да се запознаем

А, от каде си?Ако си от централна България и ти се кара /зимата главно по Средна Гора/ пусни ми ЛС

Коментар

Първоначално публикуван от zipmotors Преглед на мнение
      Здравеите,минах всички възможни удоволствия които вдигат адреналина и от скоро се запалих по 4Х4 и вече съм много впечатлен.Имам Мицубиши Паджеро 86г 2500тд по които има забележки които трябва да оправя.Занимавам се сериозно с мотоциклети и доставки на рез.части и аксесоари за тях.Интересно ми е да покарам някои ден с вас за да видя на какво е способен един 4Х4.
      Здравей колега,аз също съм от скоро във форума и онзи ден написах същото съобщение,сега с нетърпение чакам отговор.Смятам че усещането е невероятно.Аз за извън пътя съм си определил ВИТАРА. Дано да ни приемат.

Коментар

Здравейте.Карането на джип е едно невероятно изживяване!Възможността да кривнеш от пътя когато си поискаш,да минеш напряко ,да прегазиш някоя река или въобще да се движиш някъде без път и пътека е невероятно.Моя любима фраза е "Джип-свободата да отидеш където искаш".Добре дошли във форума и много безаварийни километри офроуд.
        П.П.Ако има някой от СТ.Загора или района се обадете на ЛС, караме нагоре по Средна Гора почети всяка неделя.Чао.
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Благодаря за поканата,със удоволствие ще мина да се повозиме малко,макар че ми е малко далече.От София съм и още не ми е обурудвана джипката за нещо по сериозно
          Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
          LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Някои ако мисли да кара някаде в почивните дни около София с радост ще се включа
            LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Някои ако мисли да кара някаде в почивните дни около София с радост ще се включа
              Ако някой обявява кога и къде ще кара, то това се прави в този форум
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Колега,погледни в разходки или хард разходки.

Коментар

Добре дошъл и от мен!!!
                  Извън пътя е страхотно.Всяка минута там за мен е незабравима...Щом си от София-заповядай.Всяка събота и(или) неделя се организира нещо.По-важното е да си харесаш "стил".Като цяло тука са се сформирали две групи:"ХАРД'' и "СОФТ".Попрочети темите в "Разходки"...и идвай!!!
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                    Добре дошъл и от мен!!!
                    Извън пътя е страхотно.Всяка минута там за мен е незабравима...Щом си от София-заповядай.Всяка събота и(или) неделя се организира нещо.По-важното е да си харесаш "стил".Като цяло тука са се сформирали две групи:"ХАРД'' и "СОФТ".Попрочети темите в "Разходки"...и идвай!!!
                    Абе аз като гледам снимките нито едните нито другите не ми приличат на "ХАРД", а може и да не ми е ясно какво имате впредвид. Едното ясно - разходка по пътеките все едно отиваш за риба.. другото разходка извън пътеките + някое баирче, поне това виждам на снимките.. поправете ме ако греша.

Коментар

абе ти отиди на хард и ще разбереш сам..... зависи си от теб самия и от возилото ти.
                      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от wranglera Преглед на мнение
                        Абе аз като гледам снимките нито едните нито другите не ми приличат на "ХАРД", а може и да не ми е ясно какво имате впредвид. Едното ясно - разходка по пътеките все едно отиваш за риба.. другото разходка извън пътеките + някое баирче, поне това виждам на снимките.. поправете ме ако греша.
                        Ами то всичко зависи от вкусовете и разбиранията.
                        Що не дадеш малко твои снимки да видим ти какво разбираш под "хард".
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                          Ами то всичко зависи от вкусовете и разбиранията.
                          Що не дадеш малко твои снимки да видим ти какво разбираш под "хард".
                          Трябва ли? Въпроса ми беше ясен - кое е софт и кое е хард. Не съм казал че съм много "голяма работа" нито имам намерение да ти се доказвам.

Коментар

Ако си падаш по Хард оффроуд-а,има тука едно-две деренца... ,само кажи че искаш...
                            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от wranglera Преглед на мнение
                              Трябва ли? Въпроса ми беше ясен - кое е софт и кое е хард.
                              Ами въпросът ти определено няма еднозначен отговор. Едно и също нещо може да бъде определено и като "хард", и като "софт", в зависимост от това кой дава оценката.

Щом ти казваш "не ми приличат на хард" то значи, че си имаш някаква своя представа за "хард". Затова е интересно да се види каква е тя.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X