Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотописта в 21.00 тази вечер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Мотописта в 21.00 тази вечер

Искаш да кажеш,че си го качил само първия път?Че като че ли си имам извинение значи...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

пу д.. пак изтървах работата

аз все със закъснение така ша му се невиди
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Хм... хич не си го и помисляй! Като свалих тиквите от задния ред си се качи като за норматив. Споко ще имаш шанс за реванш и да отмиеш черното петно от името на Чебуратора - мотопистата край Перник ама там пускаме хронометъра... Крайно възмутен от излагацията на семейното ми комби отидохме на нашата си мотописта и се убедихме, че пък с 5 човека ставан много приятни скокове...

ОБАЧЕ имам едно голямо питане за отдавна голям проблем при мен - отпред си поиграхме с флекса и изрязахме калниците, въпреки че явно не достатъчно защото като види повечко зор гумите пак се удрят и ги поизкривяват периодично, ама отзад няма как да стане щот си е вратата направо и ще мета кал и вътре, та с фланци на пружините ли да го дигна една идея още или има и друг начини, че задните гуми като се ударят в калниците се чува силен звук все едно моста се пръска(за пореден път) и много дразни, а пък и грайфер не остана по ръбовете...
        Прикачени файлове

Коментар

Еееее,ся ако искаш да си "летящия холандец",ще трЕбва да се простиш с комфорта.Трябват ти просто твърди пружини.И отпред,щото иначе ще подскача на криво,като люлка.Това се изчислява...с опити
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

сменял ли си окачването? ако не и моеш да дадеш окол 2К действай. има и подложки оригинални и тунингови. а моеш и да режеш вретите. с мойто диско има същите кахъри, макар и да лифтнах.

Коментар

Първоначално публикуван от nixn Преглед на мнение
              Голди имаш едно голямо черпене от мен!!! Страхотна "децка площадка" за мноо забавления и игри с "КамЙОнчето". Около 1ч. отново бяхме там... всичко ОК ама "стената" vs. рейнджа + 5 човека 3:0... Утре искам пак, ама на светло, че в периферията ме съблазниха няколко следи и местенца!
              нещо данеби да се заформя за сега следобяда около Рио Л?

Коментар

С пружини(черни) и амортисьори е на ОМЕ, но незнам колко инча. Има и фланци 3см HKS. Предпочитам да го вдигна още малко отколкото да сменям пружините, а пък и отпред са изчислени да пасват на стария VM който е доста по-тежък от амуминиевия 4.6 + сметната и лебедка, която я няма! Евентуално да ги обърнем предните и задните + подложки/фланци... Някой да каже къде да ми ги направят или от къде да си ги купя с доставка преди есента?!?!?

Коментар

Не не снощи в 1ч! Ама довечера пак

Коментар

подложки мой=ж да сложиш оригинални по 1 см гумени, подходящи за обезшумяване и премахване на триенето. оригинално се монтират само отгоре на задните пружини на дискавъри 2 май. има ги де, по 15 лв. едната. могат да се слагат и на рендж, както могат да се слагат и отдолу и отгоре. дебели са по 1 см. демек с 2 дигаш 2 см. има и тунингови, но не съм проверявал. моделите на ОМЕ/пак подложка/ стават само за отгоре. на другите фирми незнам. аз май ще резна отзад бая, вратите, може и тях. най ми се ще да намеря в някоя морга, задни панели за диско без врати. да разкарам мойте.

Коментар

Първоначално публикуван от nixn Преглед на мнение
                      Не не снощи в 1ч! Ама довечера пак
                      кога е това давечера !? пак ли по нощите ще се мърляме .. да не ни гледат хората
                      ... я па я! къде се подредих неканен .. .

Коментар

И аз мислех подобен вариант - направо цялото купе, има са един двуврат рейндж за разграбване а пък и процедурата е 2 дена работа Но пък съм решил да го продавам и ще се спра на подложките най-вероятно. Има още малко работа по него, като е в завършен вид до месец ще пусна обява първо тук с подробно описание на всички глезотийки!

Коментар

За довечера ако искате отново в 9 на мотопистата за разгрявка пък от там...

Дайте некви телефони за координация и доуточнявания на мероприятието

0886317475
                          0895436366

Коментар

да, цяло купе, най добре ама каде го за диско /

Коментар

темата придоби шизоидно циклофреничен характер
                              хихихихихх ....
                              Важното е че се разбираме !

Коментар

Много сте несериозни бе май пак сам ще си карам...

Този път съм приготвил камера фенер и въже ама май нема да има кой да ме дръпне от локвата в рио

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X