Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джулай сбирка 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джулай сбирка 2010

Е, кой си няма невръстни дечица му е лесно .
    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
    LZ1YBB

Коментар

Супер снимки! Мерси
      LZ1ZAH

Коментар

July Morning, Царево, 01.07.2010...

Спокойствие, шепа хора, изцяло отдаване на момента. Струваше сеи всеки от близо 450 километри до там...

Една малка част от камарата снимки:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0417.jpg
Прегледи:1
Размер:57.4 КБ
ID:5189340 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0427.jpg
Размер:68.2 КБ
ID:5189342 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0503.jpg
Размер:59.6 КБ
ID:5189341

Последно редактирано от p-pleven; 01-07-10, 22:02.
        Публикувайте отговор

Коментар

Прекрасни снимки (с позволение на Pretor едната смятам да поседи известно време на десктопа ми), незабравими моменти! Завиждам ви благородно и ...яд ме е, че се падна посред седмицата, а аз съм на бач и на около 300 км., които не щяха да ме спрат, ако не беше предното обстоятелство.

Коментар

Извинявам се за спама, но...

Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
              Прекрасни снимки (с позволение на Pretor едната смятам да поседи известно време на десктопа ми), незабравими моменти! Завиждам ви благородно и ...яд ме е, че се падна посред седмицата, а аз съм на бач и на около 300 км., които не щяха да ме спрат, ако не беше предното обстоятелство.
              Имаш го . Снимката може да е моя, но слънцето не е . Аз вече си "освежих" десктопа. Замених изгрева от Арапя (за справки албума ми "Арапя").
              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
              LZ1YBB

Коментар

Добро утро на всички
                Най-после събрах сили да кача и моите снимки от посрещането на тазгодишния джулайски изгрев.Целия ден работих по новия ми проект и след това трябваше да подготвя оборудването и всичко необходимо за максимално кратко време.Естествено при такова бързане винаги се случва да забравим нещо важно, в случая бяха масата и столовете.Отделно се оказа че само на една газ-станция зареждат туристически газови бутилки и докато го разрешим и този проблем изгубих още ценно време.Най-накрая пристигнахме на уговореното място, където открихме сериозна група настанена в очакване на купона.По принцип от тази група бях поканил само една приятелка и гаджето и, но след като имат желание младежите са добре дошли.

Докато те помогнаха за разпъването на шатрата, аз разставих апаратурата

Докато наредим лагера, дамите нарязаха салатата и му седнахме заслужено да отдъхнем:

Ноооо сякаш и липсва нещо на тази "маса", много вегетариански изглежда

Тъкмо опекохме мръвката с колегата от форума и свърши бензина на генератора.Младежите си бяха взели някаква уредбичка и едно малко генераторче за къмпинг и докато отидем до бензиностанцията да заредим се пуснаха едни музики, които бяха много далече от представата ми за джулай парти.Предпочетох да не си разваляме празника и всеки да празнува така както го разбира.В същото време започнаха да пристига основната група от приятелите и с тяхна помощ пренесохме лагера двеста метра по-далече.

Както обича да казва Гацо Бацо, йедини, пийни и сгодни женици, какво му трябва на човек

Естествено, не пропуснахме да запалим и нов огън.

Музиката беше на 6, компанията също

Аман от вегетарианци

Малко е тъмно, нооо това са танците около огъня

Колеги оффроудъри

А огъня става все по-голям

...а някои не се стърпяха и се разхладиха с една нощна баня

Колегата "Ухото" не може да седи мирен и домъкна на буксир с Терано-то един огромен дънер, който така и не се запали.

Който танцува малко, се топли под завивките

Изгрева е далече...

Леееко порозовява изгрева

Уви, заради облаците видяхме слънцето малко след изгрева, но не се оплаквам...много.Във Варна от мъглата нищо не са видели

Тук не се стърпях и пуснах July Morning, малко след това се показа и слънцето

Честит ни Джулай 2010
                DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

А ето и малко от "нищото" , което видяхме покрай Варна - през "мъглата"...
                  Пристигнахме на плажа около 23 часа...
                  43° 7'39.95"С 27°55'50.90"И - на Гугъл ърт тук се пада.. М-у Фичоза и х.Черноморец.

Име:IMG_a0893b.jpg
Размер:304.7 КБ
ID:5189399
                  Напалихме си огън от камъши и дървени въглища и се погрижихме да не гладуваме никак.
                  Подремнахме за цели 2 часа, след като Сурен(на Китарата) се изчерпа от към Руски песни

Име:IMG_a0934b.jpg
Размер:278.7 КБ
ID:5189402
                  и се събудихме точно на време за Изгрева, който беше обявен с профучаването на Кораба през Слънцето...

Име:IMG_a1074.JPG
Размер:155.9 КБ
ID:5189396
                  После поснимахме.. Видяхме на светлото колко празни шишета има из плажа... Събрахме ги после..

Име:IMG_a1032.JPG
Размер:167.1 КБ
ID:5189398
                  Добре че беше Деси да осигури апаратура за снимане..

Име:IMG_a1258.JPG
Размер:167.7 КБ
ID:5189400
                  Първо се разсънвахме....

Име:IMG_a0974b.jpg
Размер:78.9 КБ
ID:5189401
                  И протягахме, докато се Развидели.. и Затопли,,

Име:IMG_a1256.jpg
Размер:60.5 КБ
ID:5189397
                  И Това беше от Нашенските Мъгли...
                  Последно редактирано от iai-bg; 02-07-10, 14:46.
                  Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Малка поправка към Ванката.Колегата с тераното е пак Николай, но не е ''Ухото".Иначе си прекарахме страхотно.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                      43° 7'39.95"С 27°55'50.90"И - на Гугъл ърт тук се пада.. М-у Фичоза и х.Черноморец.
                      [ATTACH]224250[/ATTACH]

[ATTACH]224253[/ATTACH]

Страхотни снимки и още по-страшна "мъгла" . Само не разбрах от първата снимка, какъв е въпроса ? Иначе е много ефектна .
                      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                      WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                        Хммм интересно, снощи по Господари на ефира показваха някакви голеееми мъгли във Варна !!!
                        Извинявам се и на колегата Ники с Тераното. Не бил "Ухото" а само Николай и благодаря за "матриала" за огъня

ПС
                        Мммммм сексииии.....

Коментар

Ванка, страшно сте го направили, братко..

Тури, моля те, едни потпури от вечерния саунд, ама от тоя , от вашия лагер - да стоплиш душата филибарска, дето не можа да се трътне поради сто килоангажимента, и за сетен път само духом бях на брега...

Благодаря предварително..

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                            Ванка, страшно сте го направили, братко..

...едни потпури от вечерния саунд...

Благодаря предварително..
                            Братче, ако ми помогнеш с превода на думата потпури ще се опитам да помогна
                            Саунда беше на ниво, щом се чуваше толкова далече, че по едно време дойде една компания фенове чааак от другия край на плажа, които бяха непреодолимо привлечени от Рамщайн

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                              ... Саунда беше на ниво, щом се чуваше толкова далече, че по едно време дойде една компания фенове чааак от другия край на плажа...
                              Aз от 20 километра ви чух, а ти от другия край на плажа...
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                                Aз от 20 километра ви чух, а ти от другия край на плажа...
                                Еееее ти си Нинджа
                                Сутринта бая се зачудих, кой е този самотен моторист дето идва на края на купона

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X