Ами к'во да ви кажа разходката беше кратка обаче пък клонеше към хард.Маршрута беше Асеновград-Добростан-Мостово и за жалосто братно...Всъщност името на темата е по-добре да е "По добростанските дерета" ама доста хора не знаят къде е това...Времето-мъгливо, земята-напоена и типичния за този район каменист терен.Ето ги и снимките
Няма ниви, нисани, уазове е тва е машината

Е това беше най-гадното дере- освен калта беше и като корито на река, големи камъни удрящи отдолу.И да не вземете да кажете, че щото съм с нива и нисана не беше пощаден на места
а и баир...

Който си мисли, че това на снимката показва в действителност какво е мястото и че ще го мине без проблем па даже и на задна.Нека дойде ние ще снимаме той ще троши

Айде дойде време за ядене

И пак в деретата (малко ги поразбърках снимките ама...)

Зор е когато нямаш гуми...

Хайде на мивката

...и малко да ги поизмием на реката в Мостово

Бирата все пак трябва да се изстуди

Не са нищо особено клиповете защото бях първа кола и заснетото е чак след закъсванията
Моля без критики знам че нямам грам гуми
Няма ниви, нисани, уазове е тва е машината

Е това беше най-гадното дере- освен калта беше и като корито на река, големи камъни удрящи отдолу.И да не вземете да кажете, че щото съм с нива и нисана не беше пощаден на места

Който си мисли, че това на снимката показва в действителност какво е мястото и че ще го мине без проблем па даже и на задна.Нека дойде ние ще снимаме той ще троши

Айде дойде време за ядене

И пак в деретата (малко ги поразбърках снимките ама...)

Зор е когато нямаш гуми...

Хайде на мивката

...и малко да ги поизмием на реката в Мостово

Бирата все пак трябва да се изстуди

Не са нищо особено клиповете защото бях първа кола и заснетото е чак след закъсванията
Моля без критики знам че нямам грам гуми

Коментар