Неделя бе последния зимен ден и решихме да изпратим зимата в планината. Потеглихме към х.Тъжа. Пътя си е живо наказание макар, че доста хора се качват и с коли. Постепенно пролетните гледки се смениха със зимни.

Миналата зима не успяхме да стигнем до Кадемлийското пръскало заради големите преспи, но сега нямахме проблеми.

Част от водопада е замръзнала и не е голям като през другите сезони, но винаги е много красиво.

Зарових Тойотата в дълбокия сняг и тръгнахме да се разходим пеша.

Аз затънах до коляно, а жена ми не можа да си извади апреските и се върна по чорапи до колата.

След апреските дойде ред да вадим и Тойотата с помощ от приятел.

Тест и на моята лебедка.

След като намръзнахме в снега потърсихме по-топло място за пикник. Навсякъде ни преследваха папараци.

Легендата разказва, че водата лекува очни болести.

Изпратихме зимата и слънцето.

Миналата зима не успяхме да стигнем до Кадемлийското пръскало заради големите преспи, но сега нямахме проблеми.

Част от водопада е замръзнала и не е голям като през другите сезони, но винаги е много красиво.

Зарових Тойотата в дълбокия сняг и тръгнахме да се разходим пеша.

Аз затънах до коляно, а жена ми не можа да си извади апреските и се върна по чорапи до колата.

След апреските дойде ред да вадим и Тойотата с помощ от приятел.

Тест и на моята лебедка.

След като намръзнахме в снега потърсихме по-топло място за пикник. Навсякъде ни преследваха папараци.

Легендата разказва, че водата лекува очни болести.

Изпратихме зимата и слънцето.

Коментар