Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка край Стара Загора 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка край Стара Загора 2

Айде да почна пък Милен и Любо ще ме допълнят със снимков материал щото моя телефон с който снимах му се допи бира . Сутринта се почна нормално като лека разходка до момента в който Любо пусна мухата и се почнаха геройствата най напред Гошо влезе само на заден мост в батака и после след като Горския не можа да го извади се наложи Любо да разпъва лебедка. В това време Иван реши да му покаже как се минава и така се насади в киреча че се наложи да влизам да го вадя .Аз също леко затънах но с помоща на Горския излезнах .Иван наряза полвината гора и с джака се помъчи но калта беше страшна.Вързахме се аз и Горския и с дългото въже накрая го извадихме.Последва барбекю и сладки приказки и тогава се появи Русалката но тук вече трябват снимки защото не можете да си представите на какво са способни джиповете за да се снима до тях жена.Завършека на фиестата беше появата на Таньо който показа на какво е способна Витарата но накрая и той аварира.С това мога да кажа че си изкарахме един чудесен ден с много емоции.
    Прикачени файлове
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

До: Разходка край Стара Загора 2

Да допълня снимковия материал
    Прикачени файлове
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Струва ми се ,че Любо скоро време ще прави ремонт, щото Нисана направо "прегря" от допира на русалката, но и конете му се вдигнаха поне с още 50 и да видиш на какво е способен.
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

С тая русалка всички сте станали като емблема на Ферари.
        Имам в предвид джипкити
        Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X