Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съботна асеновградска разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съботна асеновградска разходка

Разходката по план трябваше да е доста по-дълга и да е хард, но предвид обстановката се принудихме да си покараме лекичко .Иначе маршрута по план е св.Кирик-Лясково-Добралък-Бяла черква-Лилково.След малко премеждия го изменихме на с.Горно Воден-с.Руен-с.Лясково-х.Руен-Копривките.От начало тръгнахме по небезизвестната АТВ пътека на св.Кирик, но:

а и видяхме зор с обръщането на Нисана

Имаше и малко физзарядка, та даже и успяхме да скъсаме въжето та някои се уваргаляха в калта

Ето и част от скромната група

Ама къде без мен

Ммм красота

Имаше тук таме колеги

Витарата набара хубав коловоз и...

То имало и по-врътнали от нас

Имаше и поражения:

един ауспух

един стартер

и един ремък, и едно стоманено въже

До: Съботна асеновградска разходка

Иначе днес бях навигатор, защото нямам гуми за такъв терен.Но искрено се зарадвах като видях, че и други видяха зор на същото място където и аз, та даже сега е още по-зле .Ето и другите клипчета

И още едно има ама не се е качило още.

Коментар

И аз покарах Нивата в подобна обстановка, но в Пернишко. Времето е идеално за оффроуд!

Коментар

Ето и последния клип

Иначе да времето става тамън за офоруд не съм казал обратното просто всеки терен си иска гумите.А и на снимките не се вижда какъв баир е , пеша като си се плъзгаш назад...
        Последно редактирано от Петър Митрев; 21-03-10, 17:17.

Коментар

Поздравления справили сте се чудесно.Там терена дори и когато е сухо не се изкачва лесно и ние вчера се чудехме дали да хванем натам, но избрахме 40те извора заради малкото време на разположение
          Това не е краят. Това дори не е началото на края. Но може би е краят на началото.
          0+ при нужда от кръв!

Коментар

Първоначално публикуван от kania Преглед на мнение
            Поздравления справили сте се чудесно.Там терена дори и когато е сухо не се изкачва лесно и ние вчера се чудехме дали да хванем натам, но избрахме 40те извора заради малкото време на разположение
            Ааа гората над Мулдава много си я харесвам и аз има доста кал там

Коментар

]Ето и малко други интересни клипчета от една по-стара разходка, но на същото място

И другото

Последно редактирано от Петър Митрев; 21-03-10, 18:58.

Коментар

Гледам, извадили сте кофата с лебедките и въжетата.... И ние закъсахме на Копривките,ама разпъвахме...такива !
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                  Гледам, извадили сте кофата с лебедките и въжетата.... И ние закъсахме на Копривките,ама разпъвахме...такива !
                  Хаха кой как се уреди нали знаеш .Ние будали ходихме, каляхме се и трошахме машини, а пък вие...

Коментар

откъм стената веднага в дясно преди нея и нагоре има пътче с огромен изровен коловоз доста е обрасло но иначе е приятно.Моят "танк" засега е в ремонт а по УАЗа има още да се работи.
                    Това не е краят. Това дори не е началото на края. Но може би е краят на началото.
                    0+ при нужда от кръв!

Коментар

Е пътчето го знам ама е много кратко...но определено не е за хората базещи боята по паркетника.Иначе мога да ти предложа по-добър път-минаваш си по стената и веднага след нея на ляво има един път, който става чакълиран и по него има отбивки наляво и десно и са си доста добри (с лепкавата кал и големите локви).Иначе като продължиш стигаш до военните, но ако хванеш пак в ляво отиваш в Козаново, а ако ги заобиколиш стигаш един полигон, за объчение на камионджиите армейци който го взимат за време даже.И така нататъка има много пътчета, а и гората е хубава та свобода на действието колкото искаш.
                      А не снаех че и ти си офорудърка, ама следващия път ще получих и ти специална покана.Иначе танка каква марка е?

П.П.И второто клипче е качено вече.

Коментар

"танка" е лимузина и определено сигурно ме ненавижда за това че е повече по черни пътища отколкото на асфалт .Но не се излагал, щом се качи на Лютица .Засега ще почива докато му намеря двигател
                        0+ при нужда от кръв!

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                          Вашето е било много хард.
                          Ние нямаме такова оборудване.

Коментар

Първоначално публикуван от joro_c Преглед на мнение
                            Вашето е било много хард.
                            Ние нямаме такова оборудване.
                            На нас ни остана доста оборудване...нищо,че "се мъчихме" цял ден!

Коментар

браво този района е много красив аз го обужавам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X