На компанията ми й проблясна идеята да си спретнем едно чеверменце в района на “Драгиева чешма” защото там не сме го правили. Въпросът ми е има ли условия за това, без да пречим на околните и без да нарушаваме някакви еко норми ? Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
гр. Сливен + Драгиева чешма ?
Свий
X
-
До: гр. Сливен + Драгиева чешма ?
Колега на Драгиева чешма съм ходил "милион пъти",но условия за които пишеш няма никакви.Мястото е изключително усойно,в дълбоко дере,намиращо се под гъста сянка и даже и лятото е студено в района.Там слънце никога не напича.Освен това,доколкото си спомням няма място за палене на огън.Има само някакъв полусрутен заслон.Ако ще е в района ДА-примерно на Даулите.Други места за целта-има много такива по асфалтовия път с острите завои,минаващ покрай вр.Българка.Горе на Карандила също има доста местенца,както и по пътчето,отиващо към лифта-до хижата на ВиК.Последно редактирано от Янко Желязков; 19-03-10, 11:13.
-
До: гр. Сливен + Драгиева чешма ?
Първоначално публикуван от Chapai Преглед на мнениеНа компанията ми й проблясна идеята да си спретнем едно чеверменце в района на “Драгиева чешма” защото там не сме го правили. Въпросът ми е има ли условия за това, без да пречим на околните и без да нарушаваме някакви еко норми ? Благодаря.0887/400121 Антон Донев
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар