Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка покрай Царево

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Разходка покрай Царево

    Неделята (21.02) бях поканен на разходка около Царево. Получи се много добре. Много кал, много коловози, много лебедки, много дърпания и какво ли още не. За мен това ми беше първата толкова ''хард'' разходка.Също така се получи и най-кратката като разтояние за много време. Хареса ми! Даже се пробвахме да направим витарата дълга база, ама не стана. Тъкмо започна да се разтяга и си викам, хайде, сдобих се с дълга база, ама той самурая взе, че излезе и си останах с къса витара. Най-много си изпати ''Рускинята" ,горката остана без нито една кука за теглене, че накрая и бронята и не издържа. Вечерта бронята беше понаместена с леки ,контролирани сблъсъка в една колона Като цяло съм много доволен от преживяното!
    Опа, нещо съм надвишил лимита за качване на снимки и немога да ги пусна тука. Моля някой ако знае как да го реша този проблем да каже.

  • #2
    До: Разходка покрай Царево

    Ето ги и някой отснимките.
    Прикачени файлове

    Коментар


    • #3
      До: Разходка покрай Царево

      Да добре сте си прекарали-даже като гледам снимките и камионските коловози май темата е за "хард" раздела.По пейзажа встрани си личи,че това май не е разходка,а борба със сложен участък с много кал,локви,коловози и др. препятствия.

      Коментар


      • #4
        До: Разходка покрай Царево

        Супер разходка сте си направили Дано скоро стане и моя Самурай че и аз до започна да идвам.

        Коментар


        • #5
          До: Разходка покрай Царево

          skoka относно "Опа, нещо съм надвишил лимита за качване на снимки и немога да ги пусна тука. Моля някой ако знае как да го реша този проблем да каже."
          проблема ти е лесно разрешим но качването на снимки изисква малко повече време. Първо трябва да намалиш размера на около 800/600 за тази цел използвам една лесна програмка казва се XnView (ако имаш проблем с използването ми пиши) след това вмъквам в поста код който взимам от http://pics.data.bg/share -този сайт (пояснение: сподели снимка/ Browse / вмъквам желаната снимка после натискам сподели снимка после отдолу има : "Код за вграждане на снимката в твой сайт" като го натиснеш излизат много кодове , но ти копиташ само " BB Code оригинал" и го поставяш в поста в офф роуд форума иии така снимките ти излизат на цял екран .... гадното е че всяка една снимка трябва да се обработи (аз докато открия метода сумати сайтове изрових успех дано съм била ясна ако нещо има пиши ) Незная другите как го правят но аз винаги така качвам снимките в този форум

          Коментар


          • #6
            До: Разходка покрай Царево

            Мерси много! Ще се пробвам.

            Коментар


            • #7
              До: Разходка покрай Царево

              Браво добро каляне сте си спретнали
              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

              Коментар

              Активност за темата

              Свий

              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

              Зареждам...
              X