Здравейте колеги. Има ли желаещи за една софт разходка около София? От повече от 2 години не съм ходил, та съм се поразсъхнал. Което ще рече, че и с маршрутите много не съм наясно. Жипката ми не е много подготвена, но за сметка на това имам хубави гумета и ентусиазъм.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Желаещи за разходка около София за събота 13 февуари?
Свий
X
-
До: Желаещи за разходка около София за събота 13 февуари?
Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение...... но за сметка на това имам хубави гумета и ентусиазъм., ще ти осигуря лопата, а сигурно публика,
и може би въже с джип накрая
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Мерси за поканата! Къде се намираш? И как е пътя до теб?
Гуметата ми са доста добри, от Голди са. Но предпочитам да не се дърпаме много-многоДа се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mario_sofia Преглед на мнениеКолеги утре събота 10:00 ч. на площада на Бистрица . Има ли желаещи ? Маршрута на място ще изберем .
Ще тръгвам към 9.30 от центъра. Ако има желаещи, нека да звъннат на 0889 583 680 Владо (това съм аз), за да се разберем кога и къде да се чакаме.Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнениеКолега, току що говорих с дядо Владо и утре, събота, ще ходя при него сутринта. Ако има още желаещи да се включат,те са поканени от дядо Владо да се присъединят.
Ще тръгвам към 9.30 от центъра. Ако има желаещи, нека да звъннат на 0889 583 680 Владо (това съм аз), за да се разберем кога и къде да се чакаме.ако не ми намерят някаква работа, ще взема фотото и ще дойда и аз
-
Aвтора на темата отива на друга разходка и аз за да не ходи зян темата утре се чувствам поканен от Марио на полощада в Бистрица за 10.00 ... предполагам поканата е за турбо софт ???Там съм.До утре,отивам да зареждам батерии на станция,ГПС и др.
ПС:Марио,какво си се разписал в повече от една теми?Просто пускаш за напред нова тема.;-)))))Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=82962
Tuk са резултатите от срещата в Бистрица.Страхотна разходка
ПС:За мен хард е когато нещо драска по колата.Всичко друго е разновидности на софт.Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар