Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка на връх Свобода

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка на връх Свобода

Днес беше много яко и ужасно студено на връх свобода имаше и кам 50 - 60 см сняг, перфектно беше за малко по лекичка разходчица!

.... а снимките, воеводо, снимките....
    А аз в Бургас откога си мечтая за сняг

Коментар

Re: Разходка на връх Свобода

Първоначално публикуван от iboni
      Днес беше много яко и ужасно студено на връх свобода имаше и кам 50 - 60 см сняг, перфектно беше за малко по лекичка разходчица!
      колега кога ще се включиш в пловдивската група

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin
        Първоначално публикуван от iboni
        колега кога ще се включиш в пловдивската група
        Ние(по скоро вие) сме много екстремални Виж какво стана с Пламен(kinex) имаше толкова мерак, а вече дума не обелва

П.П. Ако ходите скоро някъде и има едно местенце-много ще се радвам?
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

аз не ярвам че пламен се е уплашил или нещо такова мисля че като направи хода ще дойде и ще ни разбие фантазиите

Коментар

Горното си беше на шега Аз бях чел някъде негово мнение където заявяваше, че докато не оправи окачването няма да ходи в гората

Гледам тук има и още един пловдивчанин май ника му беше inox. От прочетеното знам, че е с патфайндър и патрул(на Яро), който продава(без успех)
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Сажелявам и се извинявам, че пиша тук там по някои път, ама имам много работа сега та затфа. А сега нека да паднат митата да си зема някаква по стабилна машина че и на тоя нисан му стопих биелните лагери пак ми писна сваляй качваи двигатели. а що се отнася за едно походче ако искате да се саберем и да одим с нощувка. примерно сега на персенк е екстра !

Коментар

аз съм навит имам им телефона на персенковците, днес намерихме още една луда глава с atv и в тестовата яма на Г класата е обърнахме на таван, няма последици

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X