Както повечето от вас знаят нашата група е основно от мотористи но за да не се налага да почиваме през зимата повечето вече сме се обурудвали с горска техника и пак и такива контузени като мен са на линия поне докато мине времето за въстановяване.Важно е забавата да е на ниво започвам с няколко клипа от последната неделя по натам ще кача и снимки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходките на Sofrace през зимния сезон с 4Х4 возила
Свий
X
-
До: Разходките на Sofrace през зимния сезон с 4Х4 возила
Ooo каде се губиш бре какво стана оправи ли ти се крака?Ти нали щеше да взимаш някаква джипка айде идвай в гората ,че ще свърши сезона.Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнениеАбе,луди глави сте си,няма 6-5.Евала на всички.
Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Е как каде там кадето се карат мотори лятото между локорско и ябланица пътеките се преправят да може и джип да минава а последните клипчета от неделя са от железния мост ако ти говори нещо това.Първоначално публикуван от Спас Преглед на мнениеЕвгени къде е снимано?Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Леле, говори миПървоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеЕ как каде там кадето се карат мотори лятото между локорско и ябланица пътеките се преправят да може и джип да минава а последните клипчета от неделя са от железния мост ако ти говори нещо това.
Браво, айде мятайте се на моторите, че ми е по-интересно
Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.
Коментар
-
Е ще се мятаме ама да се постопли малко а и аз тепърва април месец ще почвам лека полека да подкарвам по черен път първо и чак към юли месец ще почвам с пътеките.Първоначално публикуван от Спас Преглед на мнениеЛеле, говори ми
Браво, айде мятайте се на моторите, че ми е по-интересно
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Ето и малко снимки от последното каране и продължението на обърнатия патрул.
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Малко снимки от последния час.
за съжаление по пътя за хижа академик намерихме еднометрови преспи и достигането до нея се оказа мисията невъзможна и след три часова борба в участак от 100 метра и миризма и пушак на съединител просто се отказахме.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Малко клипове от вчера
Sofrace Offroad Team
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар