РЕ:
Давай и ти каквото имаш че аз не пратих всичко .
На първата разходка да вадиш закъсал трактор ... веднъж в живота се случва това да знаеш ... хубу де айде най много 2 пъти или до следващия път
 или до следващия път  добре че беше витарката, много ми хареса как минава през тежките места с джапанките .
 добре че беше витарката, много ми хареса как минава през тежките места с джапанките .

Давай и ти каквото имаш че аз не пратих всичко .
На първата разходка да вадиш закъсал трактор ... веднъж в живота се случва това да знаеш ... хубу де айде най много 2 пъти
 или до следващия път
 или до следващия път  добре че беше витарката, много ми хареса как минава през тежките места с джапанките .
 добре че беше витарката, много ми хареса как минава през тежките места с джапанките .

, само не знам кой ще ме дърба, защото моят паркетник е доста по тежък
  , само не знам кой ще ме дърба, защото моят паркетник е доста по тежък   , иначе здраво въже си имам
  , иначе здраво въже си имам   

, те ме пукнаха от майтап за бронята,
 , те ме пукнаха от майтап за бронята,  

а в събота заминавам за нова загора иии като се върна дано да е поостанала кал да се позабавляваме
 а в събота заминавам за нова загора иии като се върна дано да е поостанала кал да се позабавляваме  , та се чудя дали да не си отива , ама нали понякога ми се налага да тегля
  , та се чудя дали да не си отива , ама нали понякога ми се налага да тегля   . А съм сигурен че тракторчето ще мине оттам без проблем
 . А съм сигурен че тракторчето ще мине оттам без проблем  
Коментар