Обява

Свий
Няма добавени обяви.

малка разxодка на около 60км от МАДРИД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: малка разxодка

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
    .....най важното е че махнаха закона който забраняваше движението по черни пътища на автомобили 4x4...
    Може ли да разкажеш как е закона малко по-подробно, защото доколкото знам в повечето европейски държави е забранено. Имаш ли идея защо сега са го отменили (т.е. разрешили)... Интересува ме за да знам дали да продължавам с плановете за 4х4. Ако ще го забраняват скоро в България да не инвестирам
    LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от dani Преглед на мнение
      Може ли да разкажеш как е закона малко по-подробно, защото доколкото знам в повечето европейски държави е забранено. Имаш ли идея защо сега са го отменили (т.е. разрешили)... Интересува ме за да знам дали да продължавам с плановете за 4х4. Ако ще го забраняват скоро в България да не инвестирам
      E дано?! То само тая простотия остава да стане! И за какво? Кой може да ти каже, че нямаш право, да ти забрани да караш по черен път с автомобил произведен или пригоден точно за това...????
      Don't hunt IF you can't kill
      първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

здравейте сега в момента е едно никво но поне уж забраната е махната за сега..
        имало някъф нов закон който не се е приел и ако това стане ще се разреши карането по къра само на коли 4х2 а 4х4 не е тия вече се ебават ама яко..
        друго нещо е далио ще го приемат и после всяка област си преценя сама дали ще се спазва или не..
        например около мадрид и барселона гаранция че няма да е разрешено.
        а за цяала европа не никаде няама такъв закон само тук нещо политиците са смотани...
        тук има асициаци на 4х4 нещо като автомобилен клуб и се водят постояно преговори а сащо и произведителите на 4х4 са се надигнали например NISAN произвеждат тук още TERANO новата NAVARA имай и PATRUL тук сглобяват.......
        поздрави

Коментар

View My Video
          ето едно малко филмче няма нищо особено не ехьард разходка но на мен ми беше много интресно затова реших да снимам..
          един хубав силен и сууден ветрец духаше като тръгнах по нататък поне 50 такива перки минах и не сварши пътя пак то една мъгла и карах на резерва така че задна и в първото села да заредя но друг път ще ида до край да видя каде свършват перките..
          сигорен сам че и в бг има къде да се монтоират такива но когали ще е просто хората използват добре природата.
          поздрави.........

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
            View My Video
            ето едно малко филмче няма нищо особено не ехьард разходка но на мен ми беше много интресно затова реших да снимам..
            един хубав силен и сууден ветрец духаше като тръгнах по нататък поне 50 такива перки минах и не сварши пътя пак то една мъгла и карах на резерва така че задна и в първото села да заредя но друг път ще ида до край да видя каде свършват перките..
            сигорен сам че и в бг има къде да се монтоират такива но когали ще е просто хората използват добре природата.
            поздрави.........
            Приятелю,сигорно много отдавна си излязъл от България.Тук отдавна има"перки",дори природо защитниците вече нададоха вой.Малко се дразня че ни подциняваш .
            А колкото до разходката в планината била е добра,но няма ли с кого да си правите компания.

Коментар

не знаех че и в българия има това е добре .
              каде има просто от любопитсво?
              а те природо защитниците се за нещо ще намерят да се зачекнат не знам какво вреди една перка.........
              за сега съм сам на разходки което вече ми писна
              поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X