Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка в Стара планина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходка в Стара планина

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Ако не се справим преди НГ, може една на 3 януари да организираме една кротка с цел отрезняване
    Ахъм .. имах предвид и преди НГ и след нея също. Две разходки демек, че не ме свърта вече.
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от lz1gvt Преглед на мнение
      Ахъм .. имах предвид и преди НГ и след нея също. Две разходки демек, че не ме свърта вече.
      А лошо няма
      Аз от 24 до към 27-28-29 (зависи кога почнем да виждаме) съм у Филибето майна
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А лошо няма
        Е ми .. имаме си телефоните, ще се разберем. Ако не двете заедно, то поне едната разходка ще я направим заедно.
        Георги Танев (0+)
        Land Rover Discovery 1 300 TDi
        Land Rover Club Bulgaria
        0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

А лошо няма
          Добре дошъл и с Пловдивската група да покараш Май на 27 ще правим събиране. Онази техника дето ти счупи джама вече не съществува такаче идвай спокойно
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
            Добре дошъл и с Пловдивската група да покараш Май на 27 ще правим събиране. Онази техника дето ти счупи джама вече не съществува такаче идвай спокойно
            Хехее, то май няма да съм с жипа, но ако на някой му трябва навигатор 99.9% съм на линия.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
            X