Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мургаш-кратка разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мургаш-кратка разходка

Здравейте ! Решихме и ние,след няколко уговорки,да направим един кратък преход тази неделя/22.11./ от Бухово до вр.Мургаш и оттам през Чурек,та хайде пак в София.Времето беше разкошно за такъв тип разходка,та даже ни се искаше да походим повече пеш.Паркетниците бяхме трима -Jeep-ове 3,1 TD и 2,7 CRD и Hyundai Terracan 2,7.

Ето и малко снимки.

Очаквам предложения за такъв тип еднодневни "паркетни" маршрути.
    Прикачени файлове

До: Мургаш-кратка разходка

Тази неделя и аз се качвах с Рейнджъра до Мургаш.
    Времето беше прекрасно.
    Някъде сме се разминали.
    Искам да попитам ако знаете,този път който продължава от върха посока Ботевград до къде стига.
    Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.

Коментар

Тая разходка би била интересна през януари месец (не че сега не е)

Коментар

Ашколсун, машалла!!
        Като гледам снимките сте си прекарали чудесно! А това е най-важното!
        И аз обикалям планините по изоставени или полу-изоставени пътища сам, но с компания винаги е по-приятно!
        Браво!

Коментар

Очаквам предложения за такъв тип еднодневни "паркетни" маршрути.[/QUOTE]
          И аз очаквам покана за таз неделя /29.11.09/, малко разтъпкване по черни пътища !
          Боян 0898 / 63 66 73
          Galloper II Exceed, 1999, 2.5 TDI, дълга база

Коментар

Радвам се че ви е харесала моята разходка.
            Давайте идеи за други такива.

Коментар

От: Мургаш-кратка разходка

Случайно някой да има трак за този маршрут? Благодаря предваритерно.

Коментар

От: До: Мургаш-кратка разходка

Първоначално публикуван от Асен Христов Преглед на мнение
                Искам да попитам ако знаете,този път който продължава от върха посока Ботевград до къде стига.
                Има път и до Витиня, има път и към село Ябланица, а надолу май има разклонения и до Врачеш. Но до Витиня съм минавал от там, сега май заради дърводобива е затворен с бариера откъм прохода.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Има и път от село Чурек ,но не знам кой път става за лека кола.Ако някой има инфо нека сподели.

Коментар

Този път, който е преди Чурек, не се лъжете има много коловози от камионите или трябва добре да познавате трасето.Вариантите - са Витиня или Бухово за Мургаш.Днес в 17ч.имам среща с директора на станция Витиня,че мисля да разтъркам джипката тези дни.В разговора с директора ще вмъкна и въпроса къде е затворено та да се знае.Срещата ми с г-н Миков е за разрешение дали може да се влезе към профилакториума над Жерково. Там към края на месеца мисля да организирам барбекю.Мястото е на една поляна покрай рекичка.
                    Здравето е щастие.Трудът е едно голямо възнаграждение.Децата са смисъла на живота.
                    GSM-0878722322

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                      Има и път от село Чурек ,но не знам кой път става за лека кола.Ако някой има инфо нека сподели.
                      Пътищата през това време на годината са лесно проходими, но за лека кола не съм сигурен че ще стигне безпроблемно до върха. Все ще се намерят и места където е малко по-така...

Коментар

Витиня ЗАТВОРЕНА с намерения да не се отваря. Профилакториумът над местността Жерково е лична собственост-бариера.За лек автомобил мисля,че Бухово - Мургаш!!!От срещата ми с г-н Миков се разбра и друг маршрут след с.Потоп-Мургаш, но не е сигурен за л.а дали става, но се стигало до заслон на ловна дружина, та до някъде може и да става.Тези дни правя един преход от там и ще кажа.

П П..За колегата FLY_FREE - относно думата трак…колегата .zzlatev. те е разбрал.Думата трак означава звено от верига,а думата тракт означава посока,направление,маршрут.Някои колеги могат да го тълкуват,че търсиш вериги за л.а.С уважение…
                        Здравето е щастие.Трудът е едно голямо възнаграждение.Децата са смисъла на живота.
                        GSM-0878722322

Коментар

в мапсoурсе е track /следа/ та затова питам.Да го преобразувам в маршрут и да го следвам.
                          Мерси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X