Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка около Мало бучино 14.11.09

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка около Мало бучино 14.11.09

Един познат си купи Паджеро и айде решихме да се окаляме малко да си знае човека с какво разполага. И двамат не сме някои "хардаджии" и двамата с шосейни гуми паджерото с блокаж отзад, но въпреки това в по-сериозната кал тежеста си оказваше влияние, докато фронтерата (нали си е моя ) "припкаше като самурай около патрул." По едно време намерихме идеално място за закъсване на неподготвени джипове и се възползвахме. Да не си помислите, че излязох сам от локвата.Ето и малко снимки:
    Прикачени файлове

До: Разходка около Мало бучино 14.11.09

Бравос, калчицата е хубава лечебна.
    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
    Honda CB 919 Hornet
    0898849413-Светльо
    Кръвна Група: 0+

Коментар

Хм.... точно там ми беше и на мен последната расотка. Срещнахме група от 30 ендуриста... и те ни насочиха малко.
      Лекото изкачване го минах през тревата.
      Калната локва точно още 5см. ми тр. и излизах. И се почна назад напред след 5-тото лашкане излетяхме от локвата.

Ако сте от там, казаха ми че точно вляво покрай магистралата има интересни пътища.

Коментар

Първите четири снимки са от една отбивка в ляво от магистралата, само че като питахме ни казаха, че коловозите нататък били по полувин метър и решихме да пробваме само баирчето.

Коментар

следващият път се обадете за да ви обясня откаде да минете и от каде не в този регион

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X