Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДИСКО ТЕСТ - ТРОЯНСКИ БАЛКАН

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ДИСКО ТЕСТ - ТРОЯНСКИ БАЛКАН

Случайно си намерих тези снимки на едно от РС-тата в офиса
    Беше доста интересно преживяване......но вече се бях "отдал" на TLC
    Та взехме по едно Диско и газ в планината.Предишната нощ беше валяло,успях да пробвам всички опции за терен - автоматични настройки.Бях удивен от колата,и по-точно от електрониката която правеше всичко.Мислех,че ще е доста лесно да окопая жипката,но тя не се даде хич.......общо взето беше прекрасно прекарване и надявам се да има доволни членове на ЛРЕ ,enjoy

IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Мисля, че това е същата разходка на която бях и аз, само, че аз бях предходния ден.

Мото-Пфое бяха организирали представяне за Дискавъри 3 - първия ден за журналисти, където бях аз от името на с-ние OffroadBG (благодарен съм им за което) и втория ден за потенциални клиенти..

Програмата за първия ден беше интересна. София - Перперикон (по асвалт и малко черно), след което Доктора (Светослав Дойчинов) беше организирал три интересни трасета (като за тези коли) - със скали, пясък и вода - именно за да се изпробват ел.режимите на "terrain response-a".

Явно и втория ден сте си изкарали добре! Колата е много мислена за комфорт, удобство и уют за цялото семейство (типично за този модел ЛР) за пътуване с леки прибежки извън пътя - толкова, колкото се иска и търси от такава кола в днешно време.. Много ми хареса...

Коментар

Това беше месец след това,без Доктора и без траяли
      IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

eeee тия от МФ са .. аре да не казвам ..
        бяха ми обещали да ми звъннат ако правят нещо такова ..
        жалко, че не съм знаел. Въпреки, че да си призная по-бих се радвал ако тази кола получи признането, калена в някоя от "разходките" на съфорумците.
        За съжаление 200 лв за паста след всяка разходка не са малко.
        А иначе електрониката върши работа - само една важна препоръка при управление на такъв автомобил - от всичките системи при преминаване в режим оф-роуд, непременно трябва да се изключи DSC -то. Собствено мнение.. а и не само.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X