Целият маршрут е
Нови Искър - Томпсън - Ябланица - Мургаш - Чурек
Понеже по телевизора съобщиха, че ще вали дъжд в неделя, ние решихме, че ще е чудесно да си спретнем една скара бира. На която неясно защо, някои викат барбекю. Сигур шото са модерни, пък язе си оставам тъмен балкански субект.
Някъде над Нови Искър. Родното ми село се види в далечината.

Красотите на есенната гора

И се чакаме дъжд и той все не идва. И ний вървим, вървим нататък.

Те тва съм я

Стара планина. Красота.

Обичам есенните пейзажи, казах ли ви?

Тия облаци не са на дъжд. Или пък св. Йеремия ни пази.

Такаа. Стигаме и до съществена част от деня.

Помагачките, особено тази в розавото. И ако не знаете е на цели 6 и е много важна.

Брей тая скара изловена от всички ъгли.

А то имало и жипки, бе. Да не си помислихте, че сме ходили пеша

Тука малко се опитах да се пребия. Ама така е то като човек кара на ляво, гледа на дясно, а мисли за нещо съвсем трето.

Вади колана!

Решихме да не се правим да мъже и да осигурим Лиза.

Яко, а?

От тук слязохме до Томпсън, после едни бърз марш на скок до Ябланица (пфф мразя хасфалта). После по газопровода, до Мургаш. Там както винаги има мъгла и вятър и нищо се не види. Сменили са пича на станцията. Поседяхме малко да си проветрим главите и поехме кротко надолу към Чурек.
Сичкото софиянец се прибира

Има и клипчета, ама тях ще ги кача като ш/%?!я ми провайдер оправи ъплоуда. В този ред на мисли - някой да знае добър доставчик за Хиподрума?
След няколко часа борба успях да кача снимките на Оги като галерийка тук:
цък
Нови Искър - Томпсън - Ябланица - Мургаш - Чурек
Понеже по телевизора съобщиха, че ще вали дъжд в неделя, ние решихме, че ще е чудесно да си спретнем една скара бира. На която неясно защо, някои викат барбекю. Сигур шото са модерни, пък язе си оставам тъмен балкански субект.
Някъде над Нови Искър. Родното ми село се види в далечината.

Красотите на есенната гора

И се чакаме дъжд и той все не идва. И ний вървим, вървим нататък.

Те тва съм я

Стара планина. Красота.

Обичам есенните пейзажи, казах ли ви?

Тия облаци не са на дъжд. Или пък св. Йеремия ни пази.

Такаа. Стигаме и до съществена част от деня.

Помагачките, особено тази в розавото. И ако не знаете е на цели 6 и е много важна.

Брей тая скара изловена от всички ъгли.

А то имало и жипки, бе. Да не си помислихте, че сме ходили пеша

Тука малко се опитах да се пребия. Ама така е то като човек кара на ляво, гледа на дясно, а мисли за нещо съвсем трето.

Вади колана!

Решихме да не се правим да мъже и да осигурим Лиза.

Яко, а?

От тук слязохме до Томпсън, после едни бърз марш на скок до Ябланица (пфф мразя хасфалта). После по газопровода, до Мургаш. Там както винаги има мъгла и вятър и нищо се не види. Сменили са пича на станцията. Поседяхме малко да си проветрим главите и поехме кротко надолу към Чурек.
Сичкото софиянец се прибира

Има и клипчета, ама тях ще ги кача като ш/%?!я ми провайдер оправи ъплоуда. В този ред на мисли - някой да знае добър доставчик за Хиподрума?
След няколко часа борба успях да кача снимките на Оги като галерийка тук:
цък
Коментар