До: Разходка около Смолян 28-29 ноември! КАНИМ УЧАСТНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА !
Приятно изкарване
Аз този уикенд ще бачкам
Приятно изкарване
Аз този уикенд ще бачкам
..От 2 дена съм болен-нещо настинах и най-вероятно няма да присъствам.Утре може и да съм по-добре,но не искам да заразя някого.Така че,прятно изкарване и от мен !!
..От 2 дена съм болен-нещо настинах и най-вероятно няма да присъствам.Утре може и да съм по-добре,но не искам да заразя някого.Така че,прятно изкарване и от мен !!
!Аз отпадам ,а така ми се идва 

. Бях се зарекъл да карам АТВ. Тръгването е от Смолян и ми създава голямо неудобство. Двете дами с мен няма как да ги оставя, а и навличането с Атв екипа си е тежко препяствие. Пък и първо бих искал да избера механата и настаняването. Много по-удобно би ми било да се нанеса и тогава да потеглям. Съжалявам!
. Бях се зарекъл да карам АТВ. Тръгването е от Смолян и ми създава голямо неудобство. Двете дами с мен няма как да ги оставя, а и навличането с Атв екипа си е тежко препяствие. Пък и първо бих искал да избера механата и настаняването. Много по-удобно би ми било да се нанеса и тогава да потеглям. Съжалявам!
, но решението си е твое. Най-лесно беше да се тръгне от едно място и да се върнем на същото /откъм маршрут/, но просто знаем, че като го минеш веднъж е тъпичко да се връщаш пак от същия път. Механата и настаняването според мен са за след разходката, но няма значение де
. Ако премислиш си добре дошъл, ако пък не приятно изкарване и до следващия път.
Сега малко снимки и от мен не са много, но другите ще качат повече!
http://vbox7.com/play:705c1461 това е гледка от връх Снежанка-пистата с най-сериозната група от Пловдив!В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар