Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скромна разходка в есенния Балкан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скромна разходка в есенния Балкан

Днес реших че понеже не вали и от студ не се пукат камъни е редно да ида да врътна една бърза скара

Разходката нищо особено като сложност - за мен магистрала за навигаторката - Оле, ще умрем

И малко снимки да се порадвате и вие на гледките. Малко беше облачно и мъгливо, та не стреляйте по пианиста, той толкова си може

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

До: Скромна разходка в есенния Балкан

търтеи сред лято си намерил сняг ли ве
    2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
    ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      ... да врътна една бърза скара .... навигаторката - Оле, ще умрем
      Добре си се разОдил, връткал` си го мясото и си го праи`л да умирга....кЪ и на мен ни ми сЪ случи някой да сподели скара с пиятели
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        Добре си се разОдил, връткал` си го мясото и си го праи`л да умирга....кЪ и на мен ни ми сЪ случи някой да сподели скара с пиятели
        Язе съсе скарата че додем до ваше село бе.
        Тамън мое да позаварявам това онова
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Нищо не разбрах от написаното от колегите преди мен! Вярно че е на кирилица, но езика със сигурност не е български.
          На мен снимките и местата много ми харесаха, но би ли споделил от къде си тръгнал, къде си минал и къде си стигнал, защото така просто се гледат някакви снимки без никакво привързване. Много по-ефектно ще е ако се знае от къде са! Или поне от кой маршрут са?
          Благодаря!
          Любомир Бончев 0889216605
          Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998

Коментар

Фотограха нещо не става
            По принцип с какво снимаш?

Коментар

Първоначално публикуван от lubo56 Преглед на мнение
              Нищо не разбрах от написаното от колегите преди мен! Вярно че е на кирилица, но езика със сигурност не е български.
              Липсва ти един пълен член и няколко запетайки.

Първоначално публикуван от lubo56 Преглед на мнение
              На мен снимките и местата много ми харесаха, но би ли споделил от къде си тръгнал, къде си минал и къде си стигнал, защото така просто се гледат някакви снимки без никакво привързване. Много по-ефектно ще е ако се знае от къде са! Или поне от кой маршрут са?
              Благодаря!
              Подгумер Луково Войнеговци - маршрутът е до болка познат и дори доста софт. Е не и според колегата Адвокат, ама това е една друга тема. Та всъщност интересното са само снимките, затова и не съм писал от къде съм минавал.
              Ако ти е интересно ще драсна един трак.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Липсва ти един пълен член и няколко запетайки.

Подгумер Луково Войнеговци - маршрутът е до болка познат и дори доста софт. Е не и според колегата Адвокат, ама това е една друга тема. Та всъщност интересното са само снимките, затова и не съм писал от къде съм минавал.
                Ако ти е интересно ще драсна един трак.
                Благодаря, достатъчно ми е. Мисля, че на GPSа ще го намеря. Що се отнася до снимките, на мен винаги ми е по-интересно да знам от къде са.
                Поздрави!
                Любомир Бончев 0889216605
                Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X