Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЗАТЪВАНЕ ДО УШИ ІІ-част
Свий
X
-
ЗАТЪВАНЕ ДО УШИ ІІ-част
Отново затъване в родния Дунав, но този път лебедката си свърши работата
! Голяма тиня беше, джипката направо потъна!
Малко остана да изкореня една Върба, но все пак издържа напана !
Явно трябва да се закачаш за по-дебелички дървета
!
[SIZE=2][COLOR=red][B]Не ми пука за хора,на които не им пука за мен... Уважавам малко хора... Държа на малко приятели... Обичам силно... Мразя двойно по-силно... Лицемер съм с лицемерите... Добър съм с добрите... Имам много познати,но малко истински приятели...[/B][/COLOR][/SIZE]Тагове: Няма
-
До: ЗАТЪВАНЕ ДО УШИ ІІ-част
Има вода, но не навсякаде ![SIZE=2][COLOR=red][B]Не ми пука за хора,на които не им пука за мен... Уважавам малко хора... Държа на малко приятели... Обичам силно... Мразя двойно по-силно... Лицемер съм с лицемерите... Добър съм с добрите... Имам много познати,но малко истински приятели...[/B][/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
Май нарочно си търсил каде да затънеш,
вчера стигнах до острова с неподготвена витара без да имам некви проблеми
само една мида ми се осмихваше зад ДВГ-то върху скоростната кутия.
А в лова имаше ли сполука на островаПоследно редактирано от ozidi; 18-10-09, 20:35.
Коментар
-
Не колега !
И аз се изненадах, но там беше като блато тиня незнам ...
Когато джипката стъпа отгоре се усети как леко потъна !
Включих веднага бавни и блокаж, но нищо непомогна !
При наличието този път на лебедка реших да я изпробвам !
Колкото до лова, нямаше слука
!
Следващият път
Гледам, че и Вие сте си направили хубава разходка
!
[SIZE=2][COLOR=red][B]Не ми пука за хора,на които не им пука за мен... Уважавам малко хора... Държа на малко приятели... Обичам силно... Мразя двойно по-силно... Лицемер съм с лицемерите... Добър съм с добрите... Имам много познати,но малко истински приятели...[/B][/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
[SIZE=2][COLOR=red][B]Не ми пука за хора,на които не им пука за мен... Уважавам малко хора... Държа на малко приятели... Обичам силно... Мразя двойно по-силно... Лицемер съм с лицемерите... Добър съм с добрите... Имам много познати,но малко истински приятели...[/B][/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
ма там не е страшно .....е на рибарски колиби има 3-4 трактора почти по всяко време
инак и ние преди 2-3 дни на съшото място закопахме един патрол и липсата на лебедка доста сериозно се усети
2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg
Коментар
-
То като има трактор кое му е интересното тогаваПървоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнениема там не е страшно .....е на рибарски колиби има 3-4 трактора почти по всяко време
инак и ние преди 2-3 дни на съшото място закопахме един патрол и липсата на лебедка доста сериозно се усети 
Коментар
-
Гена тази седмица ще се събиратели да карате ?
Ако има едно място мога да се включа
Коментар
-
Неделя 9.30 ОМВ здравец-място да искашПървоначално публикуван от todor1303 Преглед на мнениеГена тази седмица ще се събиратели да карате ?
Ако има едно място мога да се включа
Коментар
-
Благодаря ти Гена
Имате ли набелязан маршрут по които ще карате ?[SIZE=2][COLOR=red][B]Не ми пука за хора,на които не им пука за мен... Уважавам малко хора... Държа на малко приятели... Обичам силно... Мразя двойно по-силно... Лицемер съм с лицемерите... Добър съм с добрите... Имам много познати,но малко истински приятели...[/B][/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
Измисляме го докато пием кафе-според атмосферните условияПървоначално публикуван от todor1303 Преглед на мнениеБлагодаря ти Гена
Имате ли набелязан маршрут по които ще карате ?
Коментар
-
ОК !
Още веднъж ти благодаря за поканата !
Ще гледам да дойда ![SIZE=2][COLOR=red][B]Не ми пука за хора,на които не им пука за мен... Уважавам малко хора... Държа на малко приятели... Обичам силно... Мразя двойно по-силно... Лицемер съм с лицемерите... Добър съм с добрите... Имам много познати,но малко истински приятели...[/B][/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
Ау на дунава е много тегаво за тея големите джипки като затънат и нямат лебедка
сори за лошото качество на снимките

мен едвам ме извадиха 4 джипа завързани един за друг
[SIGPIC][/SIGPIC]THE FUTURE OF MOTORSPOTRS IS NO LONGER MOVING FORWARDS IT`S GOING...SIDEWAYS
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар