Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЕВЕРЕН ДЖЕНДЕМ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СЕВЕРЕН ДЖЕНДЕМ

Миналата събота мой приятел организира разходка из Северния Джендем. Аз до последният момент се колебаех, но в петък вечерта събрах набързо багажа и потеглих. Той ми изпрати координати и по тях стигнах в с.Драшкова поляна.
    На другата сутрин потеглихме. Тъй като ме водеха - дори не знам на къде... Стигнахме един паркинг, където ни взеха 2лв на автомобил и от там поехме в гората.
    От тук нататък не знам дали мога да описвам това, което видях...
    По скоро снимките ще разкажат това, за което аз не намирам думи...

В гората...

есенен листопад...

и вече над гората...

Връх Ботев в мъгла...

...продължавам след малко...
    http://www.nakladkibg.com
    накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

До: СЕВЕРЕН ДЖЕНДЕМ

Сега виждам, че дори съм пропуснал да напиша най-важното - Северният Джендем се на намира в Троянския Балкан (Национален Парк Централен Балкан).
    Продължавам със снимките...

и вече на паркинга...

....

088 8613380

Коментар

На другата сутрин си тръгнахме към София през Беклемето с идеята и там да направим някоя снимка...

"Чорапогащникът"...

Съжалявам, че не ме бива много в писането, но дано поне са ви харесали снимките...

088 8613380

Коментар

За пореден път си казвам,че есента е най-красивия сезон,между другото снимките ти са невероятни,благодаря.
        [COLOR=navy][I]TLC 80[/I][/COLOR]

Коментар

Случили сте на време. Снимките са перфектни. Друг път можете да оставите колите на Беклемето и по билото на планината на запад, на 3-4 часа е х. Козя стена, а на изток х. Дерменка. И двата маршрута са много красиви. До Дерменка може да се стигне и със SUV.
          Поздрави.
          Любомир Бончев 0889216605
          Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998

Коментар

Първоначално публикуван от lubo56 Преглед на мнение
            Случили сте на време. Снимките са перфектни. Друг път можете да оставите колите на Беклемето и по билото на планината на запад, на 3-4 часа е х. Козя стена, а на изток х. Дерменка. И двата маршрута са много красиви. До Дерменка може да се стигне и със SUV.
            Поздрави.
            Също така до Козя стена и х.Ехо може да се мине и от с.Розино.Пътя стига на 200 м.от хижата.Красотата си заслужава да се види.
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Благодаря! Ще има и други разходки със сигурност.
              Радвам се, че снимките са ви харесали. Като не мога да пиша, поне се опитвам да се науча да снимам.

088 8613380

Коментар

Много ни харесват снимките!

Това са ми едни от най-любимите места, а есеннно време май не ми се е случвало да ходя... Мерси, че сподели!
                Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                Drag Grand Canyon Daily
                Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                LZ1JYM

Коментар

Мдааа......Красотата на родината ни е невероятна....Де да беше така и с всичко останало...
                  Браво колега,наистина много хубави снимки,а есента и на мен ми е любим сезон,макар че с тази промяна в сезоните,вече все по-рядко я има ...направо от зелени дърветата окапват....
                  Миналата година направихме преход от обратната страна....х Незабравка-х. Дерменка-Беклемето....
                  Природата е невероятна навсякъде там в този район.Ако имаш възможността направете едно преходче и на изток....мисля че въобще няма да съжаляваш
                  Поздрави!
                  NISSAN FOREVER
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Приказно изглежда!Благодаря за страхотните снимки!С нетърпение очакваме следващите!
                    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Чудесен репортаж.
                      Благодаря!
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                        Също така до Козя стена и х.Ехо може да се мине и от с.Розино.Пътя стига на 200 м.от хижата.Красотата си заслужава да се види.
                        От с. Розино до коя от двете хижи пътя е на 200 м.? Много искам да стигна с джипа възможно най-близко до х. Ехо. Целта е за 1 ден да се разходим в околностите на х. Ехо, за това искам да се доближа максимално близко до хижата. Приблизително каква е сложността на пътя?
                        Благодаря предварително!
                        Любомир Бончев 0889216605
                        Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998

Коментар

Наистина мястото си заслужава да се види,от София е на 100 км.и пътя никак не е лош.Тези места не може да се опишат, само трябва да се видят.

Коментар

Благодаря много!
                            Явно наистина са ви харесали снимките толкова, че даже не ме критикувахте за постното описание.

088 8613380

Коментар

В тази тема са по важни снимките колега,а не писаното ,ако ходиш пак снимай още ! Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X