Това лято не успяхме да се нагласим за по-дълга ваканция.Само тук таме по един ден успяхме да избягаме.И ето малко снимки от различни градове.Първо да уточня , че не бях влизала в комплекса поне 7-8 години."Слънчев Бряг" - когато стъпих на плажа онемях.Чадърите са почти един върху друг.За да стигнеш средата на ивицата настъпваш поне няколко човека.Джетовете излизаха на брега почти върху главите на плуващите
.Така поседяхме 10 мин. и си тръгнахме , като не пропуснахме да се "порадваме" на пълното застрояване на всеки сантиметър свободен бряг.

Забавления за децата

Ей това направо ме разби.По цялата "пешеходна алея" постоянно се движеха различни превозни средства ( велосипеди , рикши с велосипеди , малки моторчета , колички за голф...)Като за да не сгазят хората постоянно им свиреха
. Какафонията беше пълна.Учудих се , че само през няколко крака минаха
.

Несебър преди години ми беше любимо място и ходех често.

Сега се зачудих дали не може и на вторите етажи да се отворят магазинчета и да спускат стоките да се виждат по - добре.Така малко слабичко само тротоарите и улиците са в сергийки.

Споменах ли за застрояването - поглед към Равда.

Успяхме да избягаме и тръгнахме към вкъщи.Пътьом спряхме на Иракли.Първо тези ми хванаха окото:

После и плажната ивица.Особено след Слънчев бряг имаш чувството , че си в рая.

Река Камчия малко преди да се влее в Черно море.

Тук съпругът ми го ужили някакво горско животно ( успях само да видя , че беше доста голямо и бързо отлетя).След като започна сериозно да му се подува главата, избрахме по-бързо да се прибираме към Варна.Само началото на паркираните коли.

Да не пропусна - новият мега проект на Камчия.Дори и в почивните дни се мяркаха хора които работеха.Явно кризата не ги притеснява
.

Забавления за децата
Ей това направо ме разби.По цялата "пешеходна алея" постоянно се движеха различни превозни средства ( велосипеди , рикши с велосипеди , малки моторчета , колички за голф...)Като за да не сгазят хората постоянно им свиреха

Несебър преди години ми беше любимо място и ходех често.
Сега се зачудих дали не може и на вторите етажи да се отворят магазинчета и да спускат стоките да се виждат по - добре.Така малко слабичко само тротоарите и улиците са в сергийки.

Споменах ли за застрояването - поглед към Равда.
Успяхме да избягаме и тръгнахме към вкъщи.Пътьом спряхме на Иракли.Първо тези ми хванаха окото:
После и плажната ивица.Особено след Слънчев бряг имаш чувството , че си в рая.
Река Камчия малко преди да се влее в Черно море.
Тук съпругът ми го ужили някакво горско животно ( успях само да видя , че беше доста голямо и бързо отлетя).След като започна сериозно да му се подува главата, избрахме по-бързо да се прибираме към Варна.Само началото на паркираните коли.
Да не пропусна - новият мега проект на Камчия.Дори и в почивните дни се мяркаха хора които работеха.Явно кризата не ги притеснява

Коментар