Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нашите разходки лято 2009г!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нашите разходки лято 2009г!

Това лято не успяхме да се нагласим за по-дълга ваканция.Само тук таме по един ден успяхме да избягаме.И ето малко снимки от различни градове.Първо да уточня , че не бях влизала в комплекса поне 7-8 години."Слънчев Бряг" - когато стъпих на плажа онемях.Чадърите са почти един върху друг.За да стигнеш средата на ивицата настъпваш поне няколко човека.Джетовете излизаха на брега почти върху главите на плуващите.Така поседяхме 10 мин. и си тръгнахме , като не пропуснахме да се "порадваме" на пълното застрояване на всеки сантиметър свободен бряг.

Забавления за децата

Ей това направо ме разби.По цялата "пешеходна алея" постоянно се движеха различни превозни средства ( велосипеди , рикши с велосипеди , малки моторчета , колички за голф...)Като за да не сгазят хората постоянно им свиреха. Какафонията беше пълна.Учудих се , че само през няколко крака минаха.

Несебър преди години ми беше любимо място и ходех често.

Сега се зачудих дали не може и на вторите етажи да се отворят магазинчета и да спускат стоките да се виждат по - добре.Така малко слабичко само тротоарите и улиците са в сергийки.

Споменах ли за застрояването - поглед към Равда.

Успяхме да избягаме и тръгнахме към вкъщи.Пътьом спряхме на Иракли.Първо тези ми хванаха окото:

После и плажната ивица.Особено след Слънчев бряг имаш чувството , че си в рая.

Река Камчия малко преди да се влее в Черно море.

Тук съпругът ми го ужили някакво горско животно ( успях само да видя , че беше доста голямо и бързо отлетя).След като започна сериозно да му се подува главата, избрахме по-бързо да се прибираме към Варна.Само началото на паркираните коли.

Да не пропусна - новият мега проект на Камчия.Дори и в почивните дни се мяркаха хора които работеха.Явно кризата не ги притеснява.

Женя Вълчанова 0888272565

До: Нашите разходки лято 2009г!

Следва един любим мой град от детството.И тук не бях идвала последните 5 години.За сметка на това градът си е същият.Най-важното е , че има живот.Доста млади хора и деца.В дъното на площада небезизвестното кафене лай__то.Винаги сядам да пия кафе там.

Само не знам кой му харесва така надраскан?

Вечният Дунав и красиво направено заведение.Не го пробвахме , защото бяхме с децата , а парапетите ми се видяха доста лесни за преодоляване .

Коментар

Ето едно още едно мое любимо место (те май станаха доста).Малко увод:

Мярка на портата:

И морето.От тази страна се виждаха доста вълнички:

А тук - тепсия.

А изненада - поникнала нова гора.

Макет на крепостта в музея.

Вече се стъмняваше.Естествено финала беше до мидената ферма.Ето я и нея.

А две русалки.

Толкова съм гладна , че мога да се науча и да чета.

Коментар

Малко позакъсняла разходка на Златни пясъци(живеем далеч все пак).Тези коне кротко чакаха някой да ги раздвижи:

Дали и тук е изглеждало като на Слънчев бряг във сезона.Сега изглеждаше перфектно.

Ето го влакът който ни разходи:

Красиви душчета.Добре , че беше хладничко иначе задължително щяхме да пробваме водата.

Грандиозното застрояване - отново.

Като светнат лампичките изглежда по-хубавичко сякаш.

Благодаря на всички които изгледахте моите разходки!

Коментар

Супер разходки.Уникално.
          Като спомена за рая,ето една снимка от един рай.Най-близкото семейство е на повече от 500 метра от нас.Скоро сигурно и това няма да остане назастроено,но до тогава е моят рай.
          Прикачени файлове
          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

От: До: Нашите разходки лято 2009г!

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
            ....
            Благодаря на всички които изгледахте моите разходки!
            Виждам и Париж е от любимите Ви места
            Пейзажните снимки са ти страхотни ...
            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
            0899187766

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X