Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Много софт разходка идващия уикенд
Свий
X
-
До: Много софт разходка идващия уйкенд
Пазете се, че в събота се открива лова на диво прасе.Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
-
де прежали я тая боя и да ходиме да се накаляме
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...183#post865183
Не всичко, което има две бузи е лице!
Коментар
-
няма грижа...ще я дърпам през гората!
....не го гледайте венци че ми премести темата в харда...той ни ме знае ни ме познава
)) за какво го направи и аз незнам
Коментар
-
Надулу е чисто,после 30 км магистрала.Дали да взема семейството и да не се разходим с вас???Първоначално публикуван от robkobg Преглед на мнениеПрез с. Чурек.Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
Някакви шанове за не чак толкова софт заигравки около трасето има ли?
Че нещо темата за калянето, в която писах "отиде" в Хард и започна да придобива вид на "Иван с тези гуми ще го тегят цял ден"
ПП:
За кой ден става дума - събота или неделя?Последно редактирано от Иван Горчев; 01-10-09, 14:46.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
хахаха без самоотлъчки моля!Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеНякакви шанове за не чак толкова софт заигравки около трасето има ли?
Че нещо темата за калянето, в която писах "отиде" в Хард и започна да придобива вид на "Иван с тези гуми ще го тегят цял ден"
ПП:
За кой ден става дума - събота или неделя?
Коментар
-
Маршрута предлага и много места,на които можеш да драскаш боя да огъваш ламарини и да сваляш гърнета.Почти всеки лек завой има пряко пътче за любителите на нещо по-така.Газопровода е наблизо също,адреналин да искаш.Хубавото е че иама за всички .Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеНякакви шанове за не чак толкова софт заигравки около трасето има ли?
ПП:
За кой ден става дума - събота или неделя?Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Коментар