Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Много софт разходка идващия уикенд
Свий
X
-
До: Много софт разходка идващия уйкенд
Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
-
де прежали я тая боя и да ходиме да се накалямеhttp://forum.offroad-bulgaria.com/sh...183#post865183
Не всичко, което има две бузи е лице!
Коментар
-
няма грижа...ще я дърпам през гората!....не го гледайте венци че ми премести темата в харда...той ни ме знае ни ме познава
)) за какво го направи и аз незнам
Не всичко, което има две бузи е лице!
Коментар
-
Първоначално публикуван от robkobg Преглед на мнениеПрез с. Чурек.Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
Някакви шанове за не чак толкова софт заигравки около трасето има ли?
Че нещо темата за калянето, в която писах "отиде" в Хард и започна да придобива вид на "Иван с тези гуми ще го тегят цял ден"
ПП:
За кой ден става дума - събота или неделя?Последно редактирано от Иван Горчев; 01-10-09, 13:46.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеНякакви шанове за не чак толкова софт заигравки около трасето има ли?
Че нещо темата за калянето, в която писах "отиде" в Хард и започна да придобива вид на "Иван с тези гуми ще го тегят цял ден"
ПП:
За кой ден става дума - събота или неделя?Не всичко, което има две бузи е лице!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеНякакви шанове за не чак толкова софт заигравки около трасето има ли?
ПП:
За кой ден става дума - събота или неделя?Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар