Обява

Свий
Няма добавени обяви.

27.09.2009 Неделя - около София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: 27.09.2009 Неделя - около София?

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
    Mи аз сутринта като минах през цяла София, със всичките л@йна по джипката. Даже милиционерите зяпаха, ама не ме клюцнаха никъде....
    Това е защото си чист колега, извода е че винаги може да си по-мръсен Тогава да видиш дали няма да те спрат

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
      Това е защото си чист колега, извода е че винаги може да си по-мръсен Тогава да видиш дали няма да те спрат
      Ако се четат табелите, марката, модела, светлините и огледалата са чисти могата да си те спират колко искат. А да - и да не оставяш кална диря след себе си

ППЗДП
      Чл. 187. Водачът на пътно превозно средство е длъжен:
      1. когато навлиза от земен път на път с настилка, да вземе мерки да не нанася кал
      и земна маса по пътя, а ако това стане - незабавно да го почисти;

ЗДП
      (4) (Нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водачът на моторното превозно средство е длъжен да поддържа:
      1. (доп. - ДВ, бр. 88 от 2008 г.) табелите с регистрационния номер чисти и да не поставя върху тях никакви предмети, материали и вещества;
      2. устройствата за осветяване и светлинна сигнализация при маневри чисти, видими, регулирани и в изправност;
      3. стъклата и огледалата чисти.

Е все пак е добре да може да се вижда какъв цвят е колата
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Харесала съм си едно возило 6х6 хахах представяш ли си. ...
        Поздрави.
        Видях едно чудо по улиците на София малко по-голямо от АТВ. Имаше 8 гуми. Сигурно влизат в разход като дойде време за зимни гуми . Не е невъзможно.

Коментар

Mи аз сутринта като минах през цяла София, със всичките л@йна по джипката. Даже милиционерите зяпаха, ама не ме клюцнаха никъде....
          и аз направих парадна обиколка...и след това задръстих отводнителната система на един "лукойл" с малко кал и с интерес установих че съм насабрал три вида тиня по джипката ше зема да сетана един геолог покрай тия разходки
          който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

... Ох да идва есента и дъждовете и по станцията да чувам само "Марианкеееее, тука със засилка и всичката газ" подивявам чак....
            А бе, ти и без подканяне по станцията беше взела да раздаваш газ след Фулдата на спускането към Искър.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              А бе, ти и без подканяне по станцията беше взела да раздаваш газ след Фулдата на спускането към Искър.

Ъхъ добре че си няма крилца Ферозката, че току виж я засекли от РВД
              Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
              Honda CB 919 Hornet
              0898849413-Светльо
              Кръвна Група: 0+

Коментар

И аз минах кален през цела София и ме запаха като невиждали. А в джантите се беше събрала кал и тресеше ужасно.

Коментар

Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнение
                  И аз минах кален през цела София и ме запаха като невиждали. А в джантите се беше събрала кал и тресеше ужасно.
                  Да бре мамка му, аз със празната кратуна чак днес сутринта се светнах защо ми бие волана на по-всоки скорости.
                  Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                  Honda CB 919 Hornet
                  0898849413-Светльо
                  Кръвна Група: 0+

Коментар

Да бре мамка му, аз със празната кратуна чак днес сутринта се светнах защо ми бие волана на по-всоки скорости.
                    Питай ме! Така се връщах от Стара Загора. Хем там я мих, ама хич не ми е минало през ум да наблегна на джантите, а те ферозовите все едно нарочно са правени да събират кал (железните). Все пак на половината път, след час и кусур размишления къде съм си скапал гумите, спрях на една автомивка, погледнах, и пробема се видя с пълна сила.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Питай ме! Така се връщах от Стара Загора. Хем там я мих, ама хич не ми е минало през ум да наблегна на джантите, а те ферозовите все едно нарочно са правени да събират кал (железните). Все пак на половината път, след час и кусур размишления къде съм си скапал гумите, спрях на една автомивка, погледнах, и пробема се видя с пълна сила.
                      оо и фронтерските имат бая мегдан да извозват земни маси
                      който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        ... ферозовите все едно нарочно са правени да събират кал (железните). ...
                        Доста модели джанти задържат кал и дивите вибрации след каране в кал или сняг хич не са рядкост.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          Доста модели джанти задържат кал и дивите вибрации след каране в кал или сняг хич не са рядкост.
                          Е, сигурно. Аз съм си решил проблема - на железните са асфалтовите гуми, а на алуминиеви витарови съм сложил калните. Алуминиевите се справят много добре с калта. Нито задържат толкова, а пък и се мият доста по-лесно.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

При мен пък не се задържа кал по джантите или поне не се усеща. Може би заслугата е на Чавдар, за темпото по камъните надолу - карах след него и не исках да се загубя Няма модел кал, издържащ на тръскането
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                              При мен пък не се задържа кал по джантите или поне не се усеща. Може би заслугата е на Чавдар, за темпото по камъните надолу - карах след него и не исках да се загубя Няма модел кал, издържащ на тръскането
                              С помоща на спиците на мойте, птренесох доста Лозенска кал до Софето И на мивката дори не падна всичко . Още си карам с безплатния "баланс"
                              NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
                              SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
                              GSM: О887б97З79

Коментар

Ето и клипчета от неделя:
                                http://vbox7.com/play:353bc804
                                http://vbox7.com/play:4bfb0df3
                                http://vbox7.com/play:0195d044
                                NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
                                SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
                                GSM: О887б97З79

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X