Обява

Свий
Няма добавени обяви.

27.09.2009 Неделя - около София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 27.09.2009 Неделя - около София?

С Петьо се бяхме разбрали, утре да покараме над Лозен в посока Пасарел , а защо не и обиколка на Искъра (пътя не го познавам).
    Второто май доста би удължило разходката, а аз трябва в 19:00 тъща да посрещам...
    NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
    SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
    GSM: О887б97З79

Коментар

Шел Бояна-Симеоново-Бистрица-Железница-Ярема-Ярлово-Боснек-Кладница-Рударци, или около х. Селимица, Мърчаево-Владая и кой от къде е.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Шел Бояна-Симеоново-Бистрица-Железница-Ярема-Ярлово-Боснек-Кладница-Рударци, или около х. Селимица, Мърчаево-Владая и кой от къде е.
        Е те тва го въртяме предишната разходка, само че наобратно.
        Чавдар беше прав за каменяците - по много и навсякъде.
        NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
        SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
        GSM: О887б97З79

Коментар

Първоначално публикуван от ogitoBG Преглед на мнение
          Е те тва го въртяме предишната разходка, само че наобратно.
          Чавдар беше прав за каменяците - по много и навсякъде.
          Е някой може и да не го е въртял.
          То, около Софето, всичко май е овъртяно отдавна
          Давайте други идеи.

Коментар

Първоначално публикуван от ogitoBG Преглед на мнение
            С Петьо се бяхме разбрали, утре да покараме над Лозен в посока Пасарел
            Това е то. На мен ми харесва около Лозен Ама май няма да е за теглене на каравани там.

Коментар

1. Над Бухово
              2. Около езерата към Габра.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

В колко часа и къде ще бъде срещата преди тръгване? Утре нямам възможност да се разхождам много-много. Ако сте на близо ще мина да се видим и да пием по кафе
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

По-миналата седмица като не се начудихме къде да ходим и не ходихме нийде. Като не знам къде-как е не мога и да предложа. Идвам където речете, само да не е хард, че засега се отнесох несериозно с подготовката на машината и само ще ви преча.

Коментар

Има ли яснота вече къде ще карате бре, че и на мен не ми се седи у София.......
                    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                    Honda CB 919 Hornet
                    0898849413-Светльо
                    Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
                      Има ли яснота вече къде ще карате бре, че и на мен не ми се седи у София.......
                      Е кво ти пука къде?
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                        1. Над Бухово
                        2. Около езерата към Габра.
                        Гласувам за 2. че не съм ходил там.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          1. Над Бухово
                          Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                          Това е то. На мен ми харесва около Лозен Ама май няма да е за теглене на каравани там.
                          Аз по принцип съм в настроение утре да поразвъртя из Плана. Не че не може да се комбинира и с Лозен де.

Над Бухово по по-закътаните пътчета днес на 2 пъти правих кръгом заради дърварски барикади. А по широките пътища под Мургаш е такъв гаден пепеляк, че изобщо не е за групово каране. Става само с яко газ и никакво спиране, че пушилката те застига веднага.

П.П. А, вариант BBQ да се предвижда ли?
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Аз по принцип съм в настроение утре да поразвъртя из Плана. Не че не може да се комбинира и с Лозен де.

Над Бухово по по-закътаните пътчета днес на 2 пъти правих кръгом заради дърварски барикади. А по широките пътища под Мургаш е такъв гаден пепеляк, че изобщо не е за групово каране. Става само с яко газ и никакво спиране, че пушилката те застига веднага.

П.П. А, вариант BBQ да се предвижда ли?
                            Хмммм звучи доста добре Плана. Какъв ти е маршрута като ниво на трудност? Така или иначе района явно ще е някъде си около Искъра (смисъл юго-източно от София). Място на срещата кое ли ще да е удобно..??? След Панчарево някое капанче? Казвайте. Кокаляне???
                            Чаво, за BBQ се чудя може би на място да се реши ако има възможност. Аз мисля да си взема сандвичи и някоя наденичка (да става и сурова и печенка).

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                              Хмммм звучи доста добре Плана. Какъв ти е маршрута като ниво на трудност? Така или иначе района явно ще е някъде си около Искъра (смисъл юго-източно от София). Място на срещата кое ли ще да е удобно..??? След Панчарево някое капанче? Казвайте. Кокаляне???
                              Чаво, за BBQ се чудя може би на място да се реши ако има възможност. Аз мисля да си взема сандвичи и някоя наденичка (да става и сурова и печенка).
                              В Плана като е сухо маршрутите са си направо леки. Не че няма и места, където да може да се закопае човек, но има и повече от 1 място за минаване, та окопаването не е задължително.
                              При всички положения обаче има достатъчно много клони, така че не е за хора, които си пазят боята

Има и вариант да се тръгне от Лозен с едно приятно стръмничко изкачване, а след това да се излезе в посока Д. Пасарел и оттам да се прескочи в Плана.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Има и вариант да се тръгне от Лозен с едно приятно стръмничко изкачване, а след това да се излезе в посока Д. Пасарел и оттам да се прескочи в Плана.
                                Ние с Оги нещо такова мислехме.
                                Може и да врътнем от източната страна на яз. Искър. То май и това е Плана

Кажи къде да се съберем?
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X