Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изгубените села Звезда и Дюля

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изгубените села Звезда и Дюля

Здравейте, вчера реших да пробвам Тойотата, след като бях й ремонтирал сферите. Понеже отдавна знаех за изоставените села над Люляково, тръгнах натам. Снимки не направих за съжаление, защото беще тегаво - разлети речни корита, през които се минава, заедно с големи камъни, много кал, стари коловози, клони, катерене почти на отвес на едно място преди с.Звезда и др. А и не подбрах добре времето и бях сам, затова не ми се закъсваше, нито спираше. Но пък записах трак, който споделям за желаещи, защото е много интересно. От с.Звезда е останала само каменна чешма. Селото е било на склон, няма следи от населено място, даже и от постройки. По пътя към с.Дюля има много кал на места - не е минавано, а ако е минавано, е издълбано от огромни гуми на различни коловози и се минава със засилка и на корем.На изток, в следващото с.Дюля, което пак е изоставено, има останал неработещ трафопост, както и стари гробища с надгробни камъни, чешма и каменен градеж от къща. Оттам към с.Планиница трябва да се мине реката през един брод, който е доста широк поради разлива и изместеното речно корито. Реката е довлякла много големи камъни и брегът е изяден - трябва си засилка. Нататък е магистрала. Тракът е актуален, просто съжалявам, че нямам снимки.

Прикачени файлове
    Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi—> Audi ALLROAD—>TLC70

Хубава разходка, ама без снимки... ти най-хубавото си забравил.
    Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Така е, но смятам при по-хубаво време пак да мина тоя трак и да правя снимки.
      Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi—> Audi ALLROAD—>TLC70

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X