Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кратка разходка, София-в.Мургаш-с.Бакьово (нека Яро го е яд :) )

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кратка разходка, София-в.Мургаш-с.Бакьово (нека Яро го е яд :) )

След няколко дневните набези на Жоро (Pacific) да се замотаеме нанякъде, днес най-накрая се организирахме.....
    Тъй като от вчера беше планувано, днес телефона започна да ми звъни още по ранни зори (10:30, за неделя този час си е "по нощите")
    Както от вечерта се бяхме уговорили, започнахе да събираме групата. Митака ( bonevd) беше на линия и само чакаше позивната! Яро, който снощи потвърди участието си за днес, нещо.......... гости щели му идват, та.... (абе как не го беше срам) нещо в последния момент се отказа Та така, тръгнахме споменавайки го често по пътя

Маршрутът щеше да се уточнява в движение, имайки впредвид, че напуснахме София около 13ч и това, че от няколко места разбрахме за напоителен дъжд в този район, с който напрактика се разминахме
    Отправихме се към в. Мургаш

Аз днес бях навигатор, а ето го и моя пилот (изтребител)

Ето го и самия изтребител (снимка на кокпита)

Тук сме горе, леко пръска..... но беше за кратко

Митака се отчете на Бебо, че сме стигнали невредими и че жипката е като стрела по баирите

В бързината решихме, че имаме време да пробваме пътя към с. Ябланица.

малко снимки по пътя около газопровода

паркетника с летните гуми се справяше прилично (скоро ще има 31-ци )

Къпини колко искаш, само да има кой да ти спира да береш, поядохме малко от прозореца...... от мързел даже не се наложи да слизаме

Тъй като вече беше почти 17ч и пържолите бяха достатъчно узряли в багажника, беше време да ги изядем. Намерихме си място в раьона на с.Бакьово и спряхме да до реката.

Толкова бяхме гледни, че за секудни спретнахме огъня

и салатата....

И се започна паркетната история

Я малко подправки....

Много се радвам, когато съм навигатор

Я, междувременно започна да мирише приятно

Опушихме маалата

Кажи сега Яро, като виждаш тази физиономия, не те ли е яд, че не дойде

Похапнахме и се прибрахме живи и здрави!
    Благодаря на момчетата за приятната компания!
    LZ1PER

До: Кратка разходка, София-в.Мургаш-с.Бакьово (нека Яро го е яд )

Прекрасна разходка!
    А за Яро.... Свиквайте

Коментар

Ей!...
      А по един картон!...
      Абе Яро, "свиквайте", дрън дрън... Коя сива осемдесятка хваща паяжини в момента, м?
      Страхотна разходка, браво!

Коментар

Ееееееее, добре сте се "измъчили" Браво
        Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
          Ей!...
          А по един картон!...
          Абе Яро, "свиквайте", дрън дрън... Коя сива осемдесятка хваща паяжини в момента, м?
          Страхотна разходка, браво!
          Бате, аз като обещая, го правя, като не си се обадил, нема как да стане
          А вчера пак джитках из ЮгоЗападна България с Приятели, та не бях на "линия"

Коментар

На такива теми ако имам власт ще им наложа ембарго, знаете ли как се разглеждат на гладен стомах..
            И така между другото можеше да щракнете и една снимка от близък план на гумите на ЛР-а..нещо ми се виждат много афиф..

Коментар

Ахаа, значи вас видях на слизане от Мургаш.

Чудех се дали няма нещо проблеми, че така висите на баирчето, ама като не махахте и не викахте реших, че всичко е нарид и си отпраших надолу.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

Чудех се дали няма нещо проблеми, че така висите на баирчето, ама като не махахте и не викахте реших, че всичко е нарид и си отпраших надолу.
                Хммм, и аз се чудех кой е това, снимах те отдалече, огледах се за лепенка, но не я видях....

А ето го и най-малкия фен
                LZ1PER

Коментар

Светът е малък
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Тва, яденето на пържоли по такива места си е, направо, гадна работа. Само като си помислех, че трябва да се връщам в Софето и ми се сгаждаше
                    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

На тази снимка ,която сте качили,се вижда скалата която завъртя колегата Vladoniki,миналата година.Така и не минах повече по този маршрут между Ябланица и Мургаш ,а ми се иска много.Имате ли трак на маршрута?

За колегата със сериозната синя джипка адмирации.Не ми се мисли какво ще бъде за всеки джип в ръцете му като порасне още малко.
                      Прикачени файлове
                      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                        .....Имате ли трак на маршрута?
                        Трак не сме записвали, но ако искаш ще го направя на мапсорса, знам точно от къде минахме.
                        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                          На тази снимка ,която сте качили,се вижда скалата която завъртя колегата Vladoniki,миналата година.Така и не минах повече по този маршрут между Ябланица и Мургаш ,а ми се иска много.Имате ли трак на маршрута?

За колегата със сериозната синя джипка адмирации.Не ми се мисли какво ще бъде за всеки джип в ръцете му като порасне още малко.
                          Вие не се ли качвахте миналата година?

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

Малко извън темата, дали не се размина с група мотористи(6 бр.) на един от черните пътища преди....айде де..пак в Стара планина......един участък с често преминаване на река...не знам за другите, ама аз бях последен и махнах на водача на подозрително приличащ на твоя Патрул? В неделя?
                            Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                              Малко извън темата, дали не се размина с група мотористи(6 бр.) на един от черните пътища преди....айде де..пак в Стара планина......един участък с често преминаване на река...не знам за другите, ама аз бях последен и махнах на водача на подозрително приличащ на твоя Патрул? В неделя?

Е не Светът е наистина малък. Нали за р. Елешница говорим? Спрях и отбих мое дясно? Номерът вече е на капака и няма булбар - по сравнение със снимката от аватара.
                              Аз бях. Ама с маски като сте изобщо не може да ви разпознае човек.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X