Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Яз.Голям Беглик - палатки

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Яз.Голям Беглик - палатки

    Здравейте,
    Надявам се, че пиша на правилното място.
    Тъй като планувам нощувка на палатка на яз.Голям Беглик след две седмици, през уикенда, искаю да попитам има ли някой със скорошна информация за терена и натовареността откъм палаткуващи това лято.
    Ясно ми е, че уикендите там е лудница, но се надявам да намеря някое по-спокойно местенце, далеч от големи компании и лудница.
    Имам два основно въпроса:
    1. Ще се радвам, ако някой сподели, дали има подходящи места за опъвсне на палатка от южната страна на язовира, след къмпинга и след местност Батлбоаз - конретно ме интересува горската част (подчертана с червено в прикачената снимка)
    2. Ако някой е пътувал скоро в тази посока, как е пътя .. минавал съм го няколко пъти, но само с колело и не мога да преценя реално доколко би затруднило автомобим. Принципно, колата ми е Субару Аутбек и се надявам, че няма да има проблеми, нонвсе пак ще се радвам на мнение

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20230705_112513.jpg
Прегледи:278
Размер:811.5 КБ
ID:6929222​​​​​

  • #2
    На Беглика последните няколко години е Свинщина от към зарязани каравани и палатки,в смисъл да пазят места.Пазарджиклии и Пловдивчани са го припознали за тяхна територия и творят простотии яки.Да намериш място за спокойна почивка е "мисия невъзможна".Личен опит,това ми е любимото място за летен релакс в горещините.Ма като няма нормално работещи институции в тая държава ще е така,същото е и на Широка поляна.

    Коментар


    • #3
      Благодаря за отговора,
      Знам, че е такова положението, на мен също ми е любимо място. В предни години съм ходил с лодка и в известна степен си решавах проблема с хората, намирайки си място на някой от островите, но сега няма такава възможност.
      Затова съм насочил вниманието към горската част след къмпинг зоната и цялостно по-популярната част, с някаква надежда, че там има по-голяма вероятност да се намери някое местенце

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X