Това беше днес - има няма 80 км черно
Снимки и коментар малко по-късно
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Събудиха ме един гадове с червена Тойота (грозна) тази сутрин към 1200 и понеже така и така трябваше да бера орехи, викам хайде ще ги взема с мен, да се поразходим малко и да съчетаем полезното с приятното.
Тръгваме, София не съм я виждал без смог от поне 5 години
Добре че компанията има фотоапарат (че аз съм направил всичко на всичко три снимки)
Последен поглед към София, един някога чист град
Това ни чака напред. Стара планина винаги успява да им покаже нещо ново от красотите си
Тука вече се борим с камъните по дъното на Елешница. Борбата беше успешна - прибрахме се живи и здрави
Още снимки и филмчета по-натам. Имаше един два наклона (като за бгбул) и сефтосване на една лебедка (от келешлък).
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
За лебедката си напълно прав. Беше си от келешлък.Сега поне знам, че работи .Ама ако не беше показал онова въже от ботуша, може би още щях да копая път от реката нагоре .
А и още нещо
ловната хижа - Баквьово: под 2 часа
Без прикачен инвентар е лесно
Колеги, от Войнеговци по първата част на вашия маршрут минахме и ние днес. Не знаех, че зелената барака е ловна хижа. Едни хора там тъкмо бяха нарязали салатата (към 12:30).
Ние обаче продължихме до Ябланица и от там, към Мургаш. Видях, че сте ползвали резачка.
Ако това дърво беше по-дебело, щеше да се наложи д обръщам, защото няма резачка.
Хижата както знаете е в този вид от отдавна.
Тръгваме към върха.
Ние отваме там откъдето тези колеги се връщат.
Качваме се на върха, а там!? - Опел Корса. Което потвърждава, че магистралата минава през върха.
Дайте трака да го наставим с нашия, че да видя от къде сте тръгнали по реката.
Колеги, от Войнеговци по първата част на вашия маршрут минахме и ние днес. Не знаех, че зелената барака е ловна хижа. Едни хора там тъкмо бяха нарязали салатата (към 12:30).
Ние обаче продължихме до Ябланица и от там, към Мургаш. Видях, че сте ползвали резачка.
...
Дайте трака да го наставим с нашия, че да видя от къде сте тръгнали по реката.
Не е имало нужда да минавате през Ябланица, от където сте стигнали има кратък път до Мургаш. Даже няколко, е с различно ниво на трудност
А Елешница - еми то е все тая от къде ще я хванете
Имайте предвид, че пътят по реката се оказва доста хард (след като почти ме биха предния път ) и определено не е за сами и/или неподготвени машини.
Важно е да има желание. А това с денивелацията... хм.Де да имаше 2м за засилка и може би щях да победя гравитацията. Ама пустите каменяци отзад не се и помръднаха .
[QUOTE=ogitoBG;829082]За лебедката си напълно прав. Беше си от келешлък.Сега поне знам, че работи .Ама ако не беше показал онова въже от ботуша, може би още щях да копая път от реката нагоре .
Коментар