Скуката е голяма работа 
Днес си свърших задачките в ранни зори - 1100 и викам хайде да се поразходя. И понеже съм шушав си се разхождам сам
Всичко започна така

Помотах се, огънах заден калник щото се пробвах да мина то където знам че не може да мине
, проведох бърз полеви ремонт, щото стоп машинката се беше сбозила и стоповете светеха постоянно и продължих 
Намерих си едно леко технично деренце

Интересно още е да се мина от там рано на пролет, сега беше доста сухо и съответно скука
Обичам Стара планина

Я кви сме хубави с новия шнорхел

Карам си към голямото село и хоп, разклон. Надясно пътче, наляво магистрала

магистрала, магистрала, ама с готини локви - това разбира се реши на къде ще свия

За съжаление локвите не бяха достатъчно дълбоки, че да тествам дали е водонепропусклив шнорхелът
Мечтата на радиолюбителя

Гъзарски къщи в стил мутро барок с етно елементи от Родопите

Видно е от къде взимат пясъка за строежите на тези къщета. Лошо няма - ама що трябва да го обръщат на бунище???

Днес си свърших задачките в ранни зори - 1100 и викам хайде да се поразходя. И понеже съм шушав си се разхождам сам
Всичко започна така

Помотах се, огънах заден калник щото се пробвах да мина то където знам че не може да мине

Намерих си едно леко технично деренце

Интересно още е да се мина от там рано на пролет, сега беше доста сухо и съответно скука

Обичам Стара планина

Я кви сме хубави с новия шнорхел

Карам си към голямото село и хоп, разклон. Надясно пътче, наляво магистрала

магистрала, магистрала, ама с готини локви - това разбира се реши на къде ще свия

За съжаление локвите не бяха достатъчно дълбоки, че да тествам дали е водонепропусклив шнорхелът
Мечтата на радиолюбителя

Гъзарски къщи в стил мутро барок с етно елементи от Родопите

Видно е от къде взимат пясъка за строежите на тези къщета. Лошо няма - ама що трябва да го обръщат на бунище???

Коментар